Eiendommen, som utvikles av Furuholmen Eiendomsutvikling og Led Eiendom, står ferdig i andre kvartal 2023. I dag er det Andvord grafisk som er leietaker i Brennaveien 20.

– Vi kjøpte bygget i februar 2021, og har vurdert ulike alternativer for eiendommens utbyggingspotensial. Vi landet på å utvikle et sjømatsenter sammen med Domstein Sjømat og Villa Seafood. Dette er fremtredende aktører innen sjømatsektoren som har spennende og fremtidsrettede planer i eiendommen utover nybyggarealene som overtas neste år, sier Morten Roland i LED Eiendom.

Domstein Sjømat er en av landets største leverandører av sjømat til dagligvarehandelen, storhusholdningen, hoteller og restauranter i Norge. Lokalet på Skytta vil fungere som sentrallager for alle leveranser til Østlandet.

I tillegg vil Villa Seafood sette opp filetproduksjon av laks og ørret som skal transporteres via Gardermoen til resten av verden.

Byggingen er påbegynt, og ventes ferdigstilt i andre kvartal 2023.

– Entreprenørmarkedet har som kjent vært krevende, men vi har funnet gode løsninger med Hallgruppen som skal være totalentreprenør for prosjektet. Grunnarbeidene som inneholdt mye sprenging og uttak av fjellmasser er nå ferdig, og vi ser frem til at bygget utover høsten skal reise seg på tomten, avslutter Lars Halvorsen i Furuholmen Eiendomsutvikling.

Totalt blir eiendommen på 17.000 kvadratmeter. Sjøsenteret skal leie halvparten av eiendommen.