Lokalene i Rosenholmveien 20 er nå rehabilitert, og tilpasset for Tools Norge AS sine logistikk- og lagerfunksjoner. Lokalene er tidligere benyttet av Bring, og leiearealet omfatter om lag 5.300 kvadratmeter.

– Vi opplever at lager- logistikkmarkedet er i bra driv om dagen. Mine kolleger i forvaltningen gjorde en god jobb og hadde dialog med flere interessenter til lokalene. Tools bestemte seg, og agerte på beslutningen på en profesjonell og imponerende måte. De fikk beslutningen igjennom i styret i sitt børsnoterte morselskap i Stockholm, på rekordtid, sier Jarle Villumstad, sjef i Tress, og påpeker at det var en medvirkende faktor til at nettopp de endte med lokalene.

Tress Asset management AS overtok eiendommen 1. Juli 2017. De kjøpte bygget med en meget kort kontrakt med Bring, og sjanset på at de skulle klare å løse reutleien i markedet.

– Vi lyktes med å løse reutleie innenfor akseptable tidsrammer, og er glad på vegne av våre medinvestorer at vi nå har tatt ut mye av risikoen i dette og således lykkes med den strategien, bekrefter Villumstad.

Tools har allerede overtatt lokalene i Rosenholmveien og er i full gang med å etablere sine funksjoner i eiendommen.

 

 

(Visited 730 times, 1 visits today)