Om eiendommen

I hjertet av sentrum, rett ved Oslo S, ligger det nå lyse, flotte og moderne kontorlokaler til leie. Lokalene ligger i tredje etasje i samme bygg som Byporten Mall of Oslo, og byr på umiddelbar nærhet til hoteller, utmerkede kollektivtilbud og et nydelig utvalg av spennende spisesteder. Leietakere har tilgang til en ny, innbydende personalrestaurant, sykkelparkering med garderober og mulighet for leie av parlkering.

Eiendommens høydepunkter: 
Luftige kontorlokaler i byggets 3. etasjeLokalene er ledig fra 1. oktober 2024Kontorarealet er på ca. 2668 kvmMøterom, sosiale soner og stilleromTe-kjøkken, garderober og toaletterLokalet kan deles opp i 2 områderKontorarealene kan tilpasses leietakerGod standard og arealeffektive flaterMulighet for leie av lager på ca. 18 kvm

KLP – Den beste gårdeier for dagene som kommer

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper, og er rangert som nummer tre i Norge. Vi forvalter KLPs pensjonspenger, som blant annet investeres i eiendom. KLP Eiendom er miljøsertifisert etter ISO 14001 og kvalitetssertifisert etter ISO 9001. Kvalitet, kundetilfredshet og miljøarbeid er en del av vår målsetting.

KLP drifter eiendommene selv og har et dedikert team per eiendom som er der for å gjøre hverdagen til leietakerne enklere. Du får en dedikert kontaktperson og driftstekniker, som hjelper deg fra oppstart av leieforholdet til du er godt i gang med å leie hos oss. For oss er det viktig med et godt forhold til våre kunder og vi har en høy score på kundetilfredshet. Vi ønsker tett dialog og gjennomfører årlige kundeundersøkelser.

Beliggenhet

Næringseiendommen ligger særdeles attraktivt til – rett ved Oslo S, og i umiddelbar nærhet til buss, trikk, T-bane og taxi. Kontorbrukere har egen inngang til kjøpesenteret, og derfra kan man jo ta seg tørrskodd til omtrent alle overnevnte kollektivtilbud. Byporten Mall of Oslo byr i tillegg på mer enn 70 spennende butikker og flere populære spisesteder, samt andre praktiske servicetilbud.

Byporten Scandic hotell, som ligger i samme bygg, kan vel sies å være Oslo`s mest sentrale hotell, og kan tilby over 200 hotellrom, treningsrom, gratis WiFi og en nydelig hotellfrokost. Utover dette kan nærområdet by på optimale shoppingmuligheter, gode kulturtilbud og variert restauranttilbud.

Innhold

Kontorlokalene ligger i tredje etasje, og har adkomst via felles inngangsparti på gateplan. Herfra går det både heis og trapper til etasjen. Kontorarealet er på ca. 2668 kvm, og kan eventuelt deles opp i et areal på ca. 1227 kvm og et på ca. 1441 kvm.

Lokalet kan tilpasses nye leietakeres behov og ønsker, men har i dag stilrene farge- og materialvalg, god standard og moderne detaljer. Store vinduer sørger for rikt, naturlig lysinnslipp, og lokalet har fine, sosiale soner, stillerom og store, godt utstyrte møterom. I tillegg til flotte kontorområder er det også garderobe, toaletter og te-kjøkken, og leietakere får benytte en ny, flott personalrestaurant i bygget.

Ta kontakt for hyggelig visning eller informasjon.