Om eiendommen

For Kirkeng Eiendom AS kan vi presentere moderne kontorlokaler i eiendommen Nedre Storgate 35 på Bragernes i Drammen. Eiendommen er nylig totalrenovert og innehar en meget høy standard. Ledig areal utgjør 122 kvm BTA og befinner seg i eiendommens 1.etg. Lokalene fremstår som lyse og luftige med ekstra god takhøyde og moderne løsningsvalg på bådematerialer, farger og interiør.

Parkering

Mulighet for leie av parkeringsplasser i p-kjeller samt nærliggende parkeringshus (Grev Wedel).

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt på Bragernes i Drammen i forlengelsen av gågaten. Den sentrale plasseringen gir kort vei til alle byens servicetilbud med 3 minutters gange til kollektivknutepunktet for buss på Bragernes Torg og 8 minutters gange til Drammen Stasjon på Strømsø siden.

Standard

Eiendommen innehar en høy teknisk standard med moderne løsninger. Representativt inngangsparti som gir kunder, forretningspartnere og ansatte ett godt førsteinntrykk av bedriften. Alle tekniske installasjoner av nye i 2020.

Fasiliteter:

- Felles møterrom
- Felles spiserom
- Mulighet for fri bruk av konferanse/store møter
- Gangavstand til byens servicetilbud
- Ventilasjon med kjøling
- Heis

Innhold

Ledig areal:1.etg: 122 kvm. Lokalet inneholder 2 stk. cellekontorer, noe åpent landskap og tekjøkken. Tepper på gulv og malte vegger. Åpen himling med god takhøyde gir luftig følelse i kontorene. Felles toaletter, kaffemaskin m.m.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 1542

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis