Om eiendommen

- Sentralt plassert med trikk rett utenfor

- Urbant og kreativt miljø med et rikt kulturtilbud

- Mange spennende forretninger, restauranter, treningssentre, utesteder i nærheten

Schous Bryggeri har lang historie, men er i dag et moderne sted hvor blant annet Riksscenen, Popsenteret, dansesenter og flere restauranter holder til. Se http://www.schouskulturbryggeri.no/. I tillegg er det vanlige firmaer, skole og helseforetak på stedet.

Området består i dag av ca. 54.000 kvm bygningsmasse, av både eldre og nyere dato, med hovedvekt på kontorlokaler. Bygningene er godt vedlikeholdt.

I Schous-kvartalet er det flere serveringssteder, bl.a Trattoria Popolare, populære restaurant Txotx og Mikrobryggeriet. I tillegg finner du treningssenteret SATS.

Det er kort gangavstand til restaurant Sudøst, Trancher, Delicatessen, Trattoria Populare, Godt Brød m.fl.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt nede på Grünerløkka, med kort gangavstand til Oslo S. I umiddelbar nærhet finnes et godt utvalg av kafeer og restauranter, samt grøntarealer, sykkel- og turstier.

Adkomst

Eiendommen har meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med både buss- og trikkeholdeplass rett utenfor Schous kvartalet. Buss 30/31 til Heimdalsgata og trikk 11 -12 -13 til Schous plass (evnt. Nybrua). Taxiholdeplass like utenfor hovedporten. For øvrig enkel adkomst med bil fra sentrum.

Innhold

3. etasje er på ca 1397 kvm BTA. Man har også mulighet til å leie et areal på ca 700 kvm BTA. Tilpasses etter leietakers ønske. 
4. etasje er på ca 637 kvm BTA i Bygg J, ledig fra 01.05.2024. God standard.
5. etasje er på ca 739 kvm BTA i Bygg K, ledig fra 01.06.2023. Kan utvides med 663 kvm BTA. God standard. 

De består i dag av kontorer og landskap, møterom, samt tekjøkken og sosial sone. Vi tilpasser lokalene etter deres ønsker.

Den beste gårdeier for dagene som kommer

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper og nummer tre i Norge. Vi forvalter KLPs pensjonspenger som igjen investeres i eiendom.

KLP drifter eiendommene selv og har et dedikert team per eiendom. For oss er det viktig med et godt forhold til våre kunder og vi har en høy KTI score. Vi ønsker tett dialog og gjennomfører kundeundersøkelsene årlig.

KLP Eiendom er miljøsertifisert etter Iso 14001 og kvalitetssertifisert etter Iso 9001.

Kvalitet, kundetilfredshet og miljøarbeid er en del av vårt målsett. 

Ta kontakt for visning og mer informasjon.