Om eiendommen

  • Signalbygg på Lysaker med unik beliggenhet mot sjøen
  • Effektivt bygg med førsteklasses fasiliteter
  • Personalrestaurant med stor felles terrasse og egen café med barista
  • Treningsfasiliteter som gymsal, spinning og vektrom
  • God innendørs parkeringsdekning, samt egen parkering for el-biler
  • Innendørs sykkelparkering med dusj/garderobe
  • 5 minutters gangavstand til Flytoget og Lysaker stasjon
  • Eiendommen har energiklasse grønn C

Med sin beliggenhet og utsikt til Sollerudstranda må eiendommen sies å være en av de beste på Lysaker. Eiendommen har felles personalrestaurant, kaffebar, trimrom, spinningsal, gymsal, garderobe og dusjanlegg, møteromssenter, innendørs sykkelparkering, god parkeringsdekning mm.
Nærmeste handlesenter er CC Vest, som har både Vinmonopol, apotek, post, klesforretninger, cafeer og matbutikk. Fornebu S ligger kun 7 min unna med bil.

Adkomst

Eiendommen ligger på Sollerud/Lysaker mellom E18 og Oslofjorden, kun 10 minutter unna Oslo sentrum med bil, buss eller tog. Enkel inn/utkjøring ved E18.
Kort gangavstand til Lysaker stasjon med flytogavganger til Gardermoen, samt tog- og bussforbindelse. Taxiholdeplass rett ved.

Innhold

Kontorlokalene fremstår som representative, arealeffektive og med god fleksibilitet. Hyggelig inngangsparti med sosial sone i fellesareal.
Arealet har i dag for det meste cellekontor og teamkontor, men tilpasses ny leietaker. Det er etablert teknisk grid pr 2,4 meter.

Lokalene ligger på sjøsiden i 2. etg (en etasje ned fra resepsjonen). De er på 1326 kvm BTA og har god standard.
Leietaker har leaset møbler og planter som på bildene, så det kan mulig videreføres hvis ønskelig. Lokalene tilpasses deres behov.

Den beste gårdeier for dagene som kommer

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper og nummer tre i Norge. Vi forvalter KLPs pensjonspenger som igjen investeres i eiendom.

KLP drifter eiendommene selv og har et dedikert team per eiendom. For oss er det viktig med et godt forhold til våre kunder og vi har en høy KTI score. Vi ønsker tett dialog og gjennomfører kundeundersøkelsene årlig.

KLP Eiendom er miljøsertifisert etter Iso 14001 og kvalitetssertifisert etter Iso 9001.

Kvalitet, kundetilfredshet og miljøarbeid er en del av vårt målsett.

Ta kontakt for visning og mer informasjon.