Om eiendommen

Fantastisk beliggenhet på Stortorvet midt i Oslo

5 min gangavstand til Oslo S og Jernbanetorget


Buss, trikk og taxi rett utenfor inngangsd
ørenSykkelparkering, garderobe og dusj

Kanskje byens flotteste personalrestaurant

Kontorene i historiske Glasmagasinet er i dag base for bedrifter innenfor media/reklame, IT, telekommunikasjon, offentlig forvaltning, frivillige organisasjoner og showroom.
Glasmagasinet har alle de felles tekniske anlegg og tjenester et moderne bygg bør inneholde. Her har du alt du trenger i eget hus og kort vei for ansatte, kontakter og kunder.

Flott og historisk, moderne og tradisjonelt- Glasmagasinet byr på ulike butikker og servicesteder. Du kan også nyte din gode kaffe på Espresso house, evnt ta med kaffen ut og sette deg utenfor Domkirken for et rolig avbrekk i en hektisk hverdag. Rett utenfor bygget finnes det et stort antall restauranter og servicesteder. Her jobber du sentralt midt i bybildet, men skjermet likevel.

Sykkelparkering med fine garderober. Mulighet for å leie lager.

Adkomst

Rett utenfor finner du trikk, bysykkel og taxi rett utenfor bygget. Kort vei til både Oslo S og Nationaltheatret. Det er kun 5 min gangavstand til t-bane, flytog og togene på Oslo S.
Kontorlokalene har egen inngang adskilt fra kjøpesenteret, men fra kontorlokalene kan du enkelt komme deg til og fra senteret.

Innhold

4. etasje
I 4. etg har vi ledig ett siste lokale på ca 760 kvm BTA. Tilpasses nye leietakere. Direkte tilgang til stort fellesområde i lysgården.

Den beste gårdeier for dagene som kommer

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper og nummer tre i Norge. Vi forvalter KLPs pensjonspenger som igjen investeres i eiendom.

KLP drifter eiendommene selv og har et dedikert team per eiendom. For oss er det viktig med et godt forhold til våre kunder og vi har en høy KTI score. Vi ønsker tett dialog og gjennomfører kundeundersøkelsene årlig.

KLP Eiendom er miljøsertifisert etter Iso 14001 og kvalitetssertifisert etter Iso 9001.

Kvalitet, kundetilfredshet og miljøarbeid er en del av vårt målsett.

Ta kontakt for visning og mer informasjon.