Om eiendommen

Nå kan du leie lokaler i den beste delen av Karl Johans gate. Alle etasjer er svært effektive plan med godt dagslys og fine løsninger. Arealene vil tilpasses nye leietakeres behov og ønsker. Eiendommen har flotte moderne fellesfasiliteter. 
Beliggenheten kan sies å være en av Oslos aller beste med kun to minutter gangavstand til Nationaltheatret stasjon og i beste delen av Oslos hovedgate.

Lokalene er lyse og moderne med god ventilasjon og fint dagslys. Vi går i gang med et større rehabiliteringsprosjekt og det vil være klart for innflytting i Q2/Q3 2023.

Beliggenhet

Kontorlokalene har meget sentral beliggenhet i beste delen av Karl Johans gate. Dette gjør eiendommen attraktiv for alle virksomheter som ønsker å være lett tilgjengelige, både for ansatte og for besøkende.
Beliggenheten midt i Oslo sentrum gir en positiv signaleffekt for bedriften i et attraktivt område av byen. Kort avstand til Aker Brygge, Vika og Grensen. I tillegg til det ”forretningsmessige” finnes et utallig utvalg restauranter, kultur- og underholdningstilbud. Kort gangavstand til det meste.

Adkomst

Her er det utallige muligheter med kun to minutter til National Theatret stasjon. Buss, trikk, tog og t-bane i umiddelbar nærhet, men ta gjerne bena eller sykkelen fatt på vei til og fra jobb. Vi har flott sykkelparkering med moderne dusj og garderobefasiliteter. I tillegg vil du som leietaker ha fri tilgang til nytt og moderne treningsrom.

Innhold

4. etg ca 1547 kvm BTA (UTLEID)
5. etg ca 2244 kvm BTA (UTLEID)
6. etg ca 1066 kvm BTA
7. etg ca 977 kvm BTA
8. etg ca 1565 kvm BTA
Totalt kan man leie ca 3608 kvm BTA.

Den beste gårdeier for dagene som kommer

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper og nummer tre i Norge. Vi forvalter KLPs pensjonspenger som igjen investeres i eiendom.

KLP drifter eiendommene selv og har et dedikert team per eiendom. For oss er det viktig med et godt forhold til våre kunder og vi har en høy KTI score. Vi ønsker tett dialog og gjennomfører kundeundersøkelsene årlig.

KLP Eiendom er miljøsertifisert etter Iso 14001 og kvalitetssertifisert etter Iso 9001.

Kvalitet, kundetilfredshet og miljøarbeid er en del av vårt målsett.

Ta kontakt for visning og mer informasjon.