Oslo kommune, Utdanningsetaten, flytter inn i ombygde og leietakertilpassede lokaler i Fyrstikkalleen 3 høsten 2019. Leieavtalen på 5.100 kvadratmeter er på 10 år, med mulighet for forlengelse. Økonomibistand fornyer sin nåværende leieavtale på 1.250 kvm for fem nye år, også den med mulighet for videre forlengelse. Som del av leieavtalen i naboeiendommen, Fyrstikkalléen 1, leier Statens vegvesen cirka 1.550 kvadratmeter i bygget, med planlagt innflytting i mai 2020.

Fyrstikkalleen 3 på totalt cirka 11.500 kvadratmeter er dermed fullt utleid.

Bryn-Helsfyr-samarbeidet meldte nylig om nye, utvidede og forlengede leieavtaler for totalt cirka 14.300 kvadratmeter i området.

Les saken her

Er det ytterligere fire leieavtaler på tilsammen over 8000 kvadratmeter fordelt på eiendommene Fyrstikkalleen 3 og Valle Wood, der Stamina Helse flytter inn nå til sommeren.

Les saken her

(Visited 317 times, 1 visits today)