Administrerende direktør i Stamina Helse, Eskild Larsen, ser frem til å flytte inn i nye fremtidsrettede lokaler: – For oss er de ansattes trivsel svært viktig. Vi opplever at et godt arbeidsmiljø holder de ansatte friske og fremmer god helse. Valle Wood har store vindusflater med godt innslipp av dagslys, noe som er med på å gi mer produktive medarbeidere. Fleksibiliteten og mulighetene i det nye servicekonseptet har også vært en viktig faktor for oss når vi skulle velge nye lokaler, sier han.

– I tillegg er det selvsagt en fordel at Valle er så tilgjengelig, både med hensyn til kollektivtrafikk, men også for de som sykler til jobben, sier Larsen.

Nybygget har allerede fått leietakere som finansieringsselskapet Thorn Norge, entreprenøren Håndverkeriet og IT-selskapet Cloud Connection.

Trewerket

– Vi er glade for at en aktør som Stamina Helse velger Valle Wood som sitt nye hovedkontor. For tiden opplever vi svært positiv interesse fra leietakere og ser at de verdsetter de kvalitetene som bygget tilbyr samt at byggets fasiliteter er med på å gi den ekstra fleksibiliteten mange ønsker seg, sier Eirik Yttervik, utleiedirektør i NCC Property Development.

Valle Wood ferdigstilles i mai 2019, og får restauranten Trewerket på gateplan. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og ulike sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

 

(Visited 462 times, 1 visits today)