Nylig ble det kjent at Thorn Norge AS, Håndverkeriet AS og Cloud Connection AS blir leietakere i NCCs nybygg Valle Wood, der 4Service skal åpne restaurant og et nytt servicetilbud i to av etasjene. Totalt er cirka 3.000 kvadratmeter utleid i bygget.

Samtidig fornyet Roche Diagnostics Norge AS og Roche Norge AS sine leiekontrakter med Entra for 3.100 kvadratmeter i Bryngsengfaret 6, for 5 nye år fra januar 2020.

– Området har startet transformasjonen til en mer levende del av byen, der du kan både jobbe, bo, leve og oppleve. De siste månedene har ferdigstilte boliger og kontorbygg fått hundrevis av nye beboere og ansatte, og flere tusen venter på å flytte inn i prosjekter som er under bygging, sier Stig Jensen, i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Flere nye avtaler

Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om ytterligere 10 nye eller utvidede leieavtaler for totalt cirka 8.200 kvadratmeter i området.
– Bryn Eiendom har inngått 7 leieavtaler på totalt cirka 5.100 kvadratmeter i sine eiendommer. Revisorkollegiet flytter inn i på 254 kvadratmeter i Østensjøveien 36. Brynklinikken Fastlegesenter utvider arealet til 419 kvadratmeter og forlenger avtalen i samme bygg, der også Jensen & Co forlenger leien på 291 kvadratmeter, sier Jensen.

Xledger AS har også forlenget leieforholdet på cirka 1.400 kvadratmeter i Østensjøveien 32, mens KDR – Konsulent Data og Regnskap flytter til 486 kvadratmeter i Brynsengveien 2. Convatec Norway AS har forlenget leieavtalen på 254 kvadratmeter i Nils Hansnes vei 2, der Mestergruppen utvider sitt areal til cirka 2.000 kvadratmeter

Stor pågang

Andre gårdeiere som har fått inn nye leietakere er Gasmann Eiendom, de har fått Continental og YIT som nye leietakere på til sammen cirka 1.750 kvadratmeter i Fredrik Selmers vei 3. Eiendommen, som nylig har vært gjennom utbygging og omfattende rehabilitering og modernisering, har dermed cirka 770 kvadratmeter ledig av totalt 11.000 kvm.

I Tveten Park har OneCo Electronics Norway AS utvidet sitt leieareal til 1315 kvm og forlenget leieforholdet til sommeren 2022.

(Visited 806 times, 1 visits today)