Leietakere ble PWC, som allerede hadde en avtale om rundt 10.000 kvadratmeter i bygget. Microsoft vil også leie et tilsvarende areal. I disse dager fjernes presenningen fra fasaden, og selve bygget skal stå ferdig til nyttår. PWC og Microsoft flytter inn i mai, og før den tid skal blant annet ventilasjonssystemer og all innredning på plass.

Flytter fra Barcode
Microsoft Norge flytter fra Torggata og Lysaker. PWC flytter betydelig kortere, fra det såkalte PWC-bygget i Barcode, hvor de har holdt til siden 2007. PWC-bygget overtas nå fullstendig av Braathen Eiendom, som skal renovere hele bygget før nye leietakere flytter inn.
Eufemia eies nå av Oslo S Utvikling (OSU), men er kjøpt av KLP Eiendom, som overtar sommeren 2019.
– Det har vært et svært spennende arbeid med å utvikle Eufemia. Målet var å lage en så høy standard at vi kunne tiltrekke oss de beste leietakerne, som også har svært høye krav. Det synes jeg vi har lykkes godt med, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør i OSU.
– Nå ser vi frem til å overlevere Eufemia til nye brukere, som kan bidra til at Bjørvika blir Norges mest attraktive bolig- og næringsområde, fortsetter han.

Fleksible lokaler
Kontorbygget Eufemia ligger nær Middelalderparken og er tegnet av A-lab, som også har tegnet flere av byggene i Barcode. Den åtte etasjes bygningen bygges i tegl, med partier kledd i gyllent metall. Eufemia får store gulvflater i hver etasje. Lokalene er fleksible og kan tilpasses mange behov. Arealene kan for eksempel deles opp i soner for prosjektarbeid, individuelt arbeid, kreative prosesser. I alle etasjene er det sosiale soner med kaffebarer og sittegrupper for uformelle møter, i tillegg til større møterom.