Martela og NCC har undertegnet en avtale som omfatter NCC’s kontorer i hele Norden. Selskapet kommer til å levere møbler og tilby tjenester og strategier for å utvikle og tilpasse lokalene og arbeidsmiljøene ved NCC’s kontorer.

– Hver arbeidsplass er unik, de ansattes behov og arbeidsoppgaver danner alltid utgangspunktet for vårt design. På denne måten skaper vi arbeidsplasser som får medarbeiderne til å trives og yte bedre. Martela ser frem til å samarbeide med NCC om å skape de beste arbeidsplassene, sier Business Manager i Norge, Merete Seland.

Martela har lang erfaring med innredning og utvikling av kontorer og arbeidsplasser. Selskapet ble grunnlagt i Finland for 70 år siden og har de seneste årene styrket sin posisjon på det nordiske markedet. Oslokontoret oppgraderte sine lokaler på sensommeren, og det nye kontoret fungerer som et utstillingsvindu for hvordan et moderne og praktisk kontormiljø kan være.
– Vår nye avtale med NCC er et godt bevis på at denne tilnærmingen er riktig, og at Martela har et svært omfattende sortiment å tilby, sier Seland.