Dermed har Skanska Commercial Development landet en ny stor leietaker til sitt nybyggprosjekt Workplace Oo i Vitaminveien 4. Tidligere har Helsedirektoratet signert en leiekontrakt i bygget.

– Jeg kan bekrefte at vi har signert leiekontrakt med Bydel Sagene på ca. 5.300 kvm i vårt prosjekt Workplace Oo, sier Sabine Bartler, utleiesjef i Skanska Commercial Development Norway.

 Hun forteller at lokalene vil bli tilpasset og utformet bydelens krav om fremtidsrettede arbeidsplasser for sine ansatte.

 Skanska Commercial Development har høye miljøambisjoner for Workplace Oo, med miljøsertifiseringen BREEAM NOR Excellent. Nybygget, som får et samlet areal på 24 117 kvadratmeter, ligger umiddelbart ved kollektivknutepunktet ved Storo T-banestasjon. Workplace Oo står ferdig i desember i år, og har nå bare 20 prosent ledig areal igjen.

 – Med i underkant av 6 måneder igjen til ferdigstillelse er det nå kun tre etasjer igjen i bygget. Dette er vi godt fornøyd med. Det er byggets 5.-7. etasje i østre fløy som er ledige. Samtlige av disse etasjene har egne takterrasse, med fantastiske sol og utsiktsforhold over Oslo by, sier utleiesjef Sabine Bartler i Skanska Commercial Development Norway.