Helse- og kunnskapsmiljøet i Silurveien 2 ligger langs Ring 3 og den såkalte helseaksen.

– Det er gledelig å kunne konstatere at Silurveien 2 nå er fullt utleid og ikke mindre gledelig at siste aktør inn er en såpass spennende institusjon som Høyskolen i Oslo og Akershus. Dette vil ytterligere berike et allerede levende miljø preget av helse, kunnskap og utdanning, sier Cecilie Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

HiOA leier totalt 1.800 m2 i Silurveien 2. Avtalen har en løpetid på 5 år.

Universitetet i Oslo etablerte «eksamensfabrikken» I Silurveien 2 for vel et år siden og rapporterer om svært fornøyde studenter og ansatte. Vi har hatt et godt samarbeid med både UiO og Selvaag Eiendom knyttet til Silurveien 2 så langt, og går nå i gang med å konkretisere muligheter for noe sambruk av lokaler og tjenester med UiO, sier Marianne Bratland, direktør ved Høyskolen i Oslo og Akershus.

– Eksamensdagen er svært viktig for studentene og Silurveien 2 har både en god beliggenhet med nærhet til offentlig kommunikasjon, et godt servicetilbud og ikke minst lokaler som holder svært høy kvalitet. Dette er rett og slett optimale rammer for å prestere godt på eksamensdagen, utdyper Bratland.

Foruten Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo og Akershus, holder også Kappa Bioscience, Xellia Pharmaceuticals, Unilabs, Legevakt Vest og Ullern Trening til i Silurveien 2.