Om eiendommen

Arealspesifikasjon

4. etg: 13 kvm Kontor-/behandlingslokale
4. etg: 20 kvm Kontor-/behandlingslokale
4. etg: 261 kvm Kontor-/behandlingslokale
4. etg: 364 kvm Kontor-/behandlingslokale

Kort om eiendommen

Senteret åpnet i 1958 og var det største kjøpesenteret i nord-Europa. Visjonen var å skape en storstue for nærmiljløet med en rekke ulike tilbud og aktiviteter. I dag drives senteret videre i samme ånd.

På senteret finner du Norges største bowlinghall, apotek, matbutikker, frisør, serveringssteder, klesbutikk og mye mer. Handelsdelen på senteret ligger i 1. og 2.etg. I 3.etg. er det offentlig- og kommunale tilbud i regi av Bydel Bjerke med bl.a. Veitvet kultur- og nærmiljøsenter. I 3. og 4.etg. finnes helsetjenester, med blant annet legesenter, tannlege og bydelens helsestasjon.

Fasiliteter til lokalene:
* Gjesteparkering og mulighet for leie av p-plasser for ansatte.
* Heis/båreheis.
* Godt ventilasjonsanlegg.
* Fibertilknytning.

Inneholder

Helse Senter i byggets 4. etasje:

Helsedelen i bygget har egen inngang fra bakkeplan, rett ved utgangen til T-banestasjonen. Fra denne inngangen er det kun en etasje opp til lokalene. Her er det egen heis (båre-heis).

Lokalene blir utformet iht. universellutforming.

Vi har følgende ledig areal:
Ca. 216,1 kvm og 364,4 kvm. eller enkeltkontorer på ca. 13 og 20 kvm BTA. Alt kan leies samlet og utgjør da ca. 610 kvm BTA.

Lokalen skal tilpasses leietaker iht. deres behov og ønsker. Bygges etter leietakers spesifikasjon.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Veitvet. Senteret ligger på sørsiden av Trondheimsveien drøyt fire kilometer øst for Sinsenkrysset.

Med T-banen som nærmeste nabo og gode parkeringsmuligheter er senteret lett tilgjengelig. Linje 4 og 5 går fra Veitvet T-banestasjon. I tillegg er det busstopp ved T-banestasjonen her går bussnr.: 25, 31, 33, 380 og 390.

Området ligger lett tilgjengelig fra alle hovedfartsårer i Oslo nord/øst.

Adkomst

Se vedlagt kart.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 89
Bruksnr: 8

Fasiliteter

Heis