Om eiendommen

Inneholder

Eiendommens 6. etasje er flott toppetasje med effektiv planløsning og direkte utgang til privat takterrasse. Meget god takhøyde og store vindusflater - gir lokalet et lyst og luftig preg.

Lokalene passer godt til åpen løsning med møterom og stillerom i et antall og størrelse som er ønsket av leietaker. Litt inn i lokalet etableres det en hyggelig sosial sone med kjøkken og sitteplasser- og helt innerst i lokalet finner man lekre dusj/toaletter.

Rominndeling, gulv og fargevalg gjøres i samsvar med ny leietaker. Kjøkken og dusj/toaletter står ferdig renovert.

Bebyggelse

Eiendommen ligger flott til på hjørnet av Nedre Slottsgate/Tollbugata og ble oppført i 1968. Bygget er tegnet av arkitektfirma MNAL Klippgen, Holm & Halvorsen, og ble totalrenoverte i 2023.

Kontorbygget er på 2 700 kvm BTA og har 6 kontoretasjer og 2 underetasjer. Vi har for leie toppetasjen, som er inntrukket fra fasaden med eksklusiv takterrasse.

Eiendommen har universell utforming, stor innendørs sykkelparkering i underetasjen, med mulighet for leie av parkeringsplass.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til i Kvadraturen, på hjørnet av Nedre Slottsgate og Tollbugaten.
Kvadraturen har de siste år fått et betydelig løft - og har lykkes med sin satsning på et nærområde bestående av boliger, næringsliv, utdanning m.m. - som gir et livlig bakkeplan.

Rett rundt hjørnet finner du Hansken, omringet av bebyggelse fra 1620-1660 årene. Det eldste bevarte området av gamle hus i hovedstaden - fra tiden da Kong Christian IV stod på plassen i 1624 - og sa: Her skal byen ligge!

I kvartalene rundt Nedre Slottsgate 3B finner man Café Skansen, Brasserie Hansken, Kafe Celsius, Statholdergården, Jonathan Sushi, Engebret Café m.m. De gamle store statlige byggen innen bank, post og telegraf er omgjort til utadrettede bygg, og kan tilby konferansesenter, service, bespisning, underholdning m.m.

Etter at Oslo kommune la om buss- og trikketraseene i henholdsvis Tollbugate og Prinsensgate - har området fått stor tilgang til det meste av byens buss- og trikkelinjer. Nedgang til T-banen ligger i Øvre Slottsgate. Kort avstand til Oslo S og tilgang til tog og flytog.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 207
Bruksnr: 357

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis