Arealspesifikasjon

5. etg: 1109 kvm 5. Etasje
6. etg: 1109 kvm 6. Etasje
7. etg: 1109 kvm 7. Etasje
8. etg: 1109 kvm 8. Etasje
10. etg: 1109 kvm 10. Etasje
11. etg: 540 kvm 11. Etasje
14. etg: 504 kvm 14. Etasje
15. etg: 1082 kvm 15. Etasje
16. etg: 1082 kvm 16. Etasje

Beliggenhet

Eiendommen er lokalisert på Helsfyr i et attraktivt område for kontorvirksomheter.
Helsfyr er historisk kjent for sine fabrikker og arbeidere. I dag består området av en rekke kontorbygg, hotell, kultur- og idrettstilbud, og ikke minst grønne boligfelt som er med på å gi området en levende puls også etter arbeidstid. Fyrstikktorget ved T-banestasjonen har populære nisjebutikker og cafétilbud.

Helsfyr er et av Oslos viktigste kollektivknutepunkt med fire av fem T-banelinjer (1, 2, 3 og 4), buss og holdeplass for flybussen. Busslinje 21 og 37 er to av de viktigste linjene til Ruter og har hyppige avganger fra Helsfyr. Togforbindelse er også tilgjengelig innenfor gangavstand.

Bygget ligger godt eksponert like ved E6 og det passerer daglig ca. 61 000 biler. Her kan leietakere plassere logoskilt på fasade.

Inneholder

Helsfyr Panorama er et aktivitetsbasert kontorbygg på hele 17 kontoretasjer over bakken, med tillegg av underetasjer.

Utsikten fra eiendommen er storslagen og er verdt et besøk! De beste arealene blir nå tilgjengelig for alle leietakere i bygget. I toppetasjen etableres et felles møteromssenter med møterom i ulike størrelser, og et podcast-rom for innspilling. Her er det tilgang til en stor og romslig takterrasse med sittegrupper, der man kan nyte utsikten til Oslo sentrum og Oslofjorden.

Byggets inngangsparti med sittegrupper ønsker ansatte og besøkende velkommen.

Eiendommens personalrestaurant ligger i byggets 1. etasje. Her serveres kalde- og varme matretter, supper, salater, samt levering av møtemat. Personalrestauranten er innredet med ulike sittegrupper, slik at lokalet i tillegg kan benyttes til uformelle møteplasser.

Bygget har en av byens råeste treningsrom, som er velutstyrt med ulike treningsapparater og siste versjon tredemølle med skjerm for Netflix etc. Her må den ansatte kun stå for løpingen selv.

Innendørs og utendørs sykkelparkering er godt tilrettelagt, i tilknytning til dusj, garderober og treningsrom som nylig er oppgradert.

Bygget har et moderne p-anlegg innendørs med hele 150 p-plasser. Utendørs er det i tillegg plasser til korttidsparkerende med på- og avstigning rett ved inngangspartiet.

ENERGI OG MILJØ
De tekniske anleggene er betydelig oppgradert de siste årene, med helt nye ventilasjonsaggregater og ny kjølemaskin som sikrer godt inneklima.

Bygget er BREEAM In-Use Very Good miljøsertifisert og har Energiklasse mørk grønn D.
Gårdeier og eiendommens forvalter jobber på kort og lang sikt med å redusere klimaavtrykket og forbedre byggets miljøsertifisering.

DE LEDIGE LOKALENE:
Ledige kontoretasjer har utsikt, store vindusflater og god takhøyde, som alle er med på å gi gode og inspirerende arbeidsplasser. Hver kvadratmeter kan benyttes til ulike arbeidsstasjoner, som gir en god og effektiv arealutnyttelse.

I Helsfyr Panorama tilbys ulike arealstørrelser for ulike leietakere. Arealer for den mellomstore leietakeren til den større leietakeren som søker flere etasjer. Felles for alle er at leietakere i Helsfyr Panorama kan vokse i eiendommen ved behov for ytterligere arealer. Bygget er på hele 18 000 kvm BTA.

Kontoretasjene tilpasses av utleier i nært samarbeid med leietaker og interiørarkitekt. Ledige arealer renoveres med nye overflater og moderne løsninger.

Les mer om mulighetene på www.helsfyrpanorama.no.

Ledig fra

Etter avtale

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 130
Bruksnr: 199