Om eiendommen

Flotte kontorlokaler med god kvalitet på Solli plass. Lokalene leies ut på fleksible kontrakter og er klare til å tas i bruk. Lokalene leies ut fullt møblert med fiberlinje og felles møterom. Eiendommen har kantine med meget god kvalitet som kan benyttes etter avtale. I tillegg har eiendommen sykkelparkering og garderober med dusj.

Beliggenhet

Lokalene har en meget sentral og god beliggenhet på Solli plass i Virkebygget (ved siden av Indeksbygget). Solli plass er et knutepunkt med serveringssteder og de fleste servicetilbud. Buss og trikk rett utenfor bygget og kun få minutters gange til Nationaltheatret med tog, flytog og t-bane.

Adkomst

Det er heisadkomst til lokalene fra meget representative fellesarealer.

Standard

Lokalene har godt innklima med ventialsjon, kjøling og solskjerming. Det er teppe på gulv, malte vegger og himling med intergrert belysning og ventilasjon. Lokalene leies ut fullt møblert med hev/senk pulter, klare til bruk. Fiberlinje, strøm og rengjøring er inkludert i leien.

Eiendommen har kantine og garasjeplasser med direkte heisadkomst til lokalet. Sykkelparkering med garderobe/dusj.

Innhold

Lokalet inneholder åpent kontorlandskap møblert med 4 til 8 kontorplasser. I tillegg er det tilgang til to felles møterom og kjøkken.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis
Kantine