Om eiendommen

Lars Hilles gate 14-16 har en unik beliggenhet ved stort offentlig knutepunkt, samt kort gangavstand til Bergen sentrum. Eiendommen er i dag et skolebygg på 6.499 kvm som fristilles når Bergen kommune flytter 01.04.2024. Lokalene er tilrettelagt med universel utforming, heis, kantine, klasserom, kontorer, stort auditorium, og takterrasse med flott utsikt over Bergen by. Utleier ønsker dialog med ulike skoler, men er også positiv til å bygge om eiendom til moderne kontorlokaler.

Beliggenhet

Eiendommen har meget attraktiv og sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Det er kort gangavstand til Bergen busstasjon, bybanestopp, Bygarasjen, jernbanestasjonen, Media City, Lille Lungegårdsvann og Byparken. Det er en strategisk god beliggenhet ifh. til hovedveinett og enkel adkomst til byens omkringliggende bydeler. Det tilhører også egen parkeringsplass på eiendommen.

Standard

Lokalene holder i dag normalt god teknisk standard, og vil bli tilpasset iht. til leietakers behov. Det er store vinduer, god takhøyde, stor heis, og balansert ventilasjon. Utleier har løpende vedlikehold på eiendommen med egen driftsansvarlig, samt er positiv til nye oppgraderinger på bygget.

Innhold

Det er mulig å leie deler, eller hele eiendommen hvor følgende arealer fristilles 01.04.2024:

Plan 1 BTA 774 kvm.
Plan 2 BTA 1578 kvm.
Plan 3 BTA 1512 kvm.
Plan 4 BTA 1531 kvm.
Plan 5 BTA 1104 kvm.
Sum BTA 6499 kvm.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601