Om eiendommen

Stortingsgata 6 er oppført i 2004.  Lokalene er utformet med moderne kvalitet og standard.  Fantastisk fasade med vinduer fra gulv til tak. De ledige lokalene ble oppgradert og tilpasset dagens leietaker i 2012. Den eldste delen - 'Flaggfabrikken' - ble modernisert i 2004 samtidig med oppføringen av nybygget.

Det er i eiendommen ca 600 kvm BTA kontorlokaler i 2. etasje for leie.  Lokalene vender ut mot Rosenkrantzgate.  Lokalet vil ha inngang både fra Stortingsgaten og Rosenkrantzgate. 

Ny hyggelig felles kantine ble tatt i bruk i oktober 2021.  Leietakerne er godt fornøyd med 4 service som er kantinedriver.  Kantinen blir oppgradert med audiovisuelt utstyr slik at kantinen også vil kunne brukes til møtevirksomhet før og etter lunchtid. 

Sykkelparkering - og det er tilgang til  garderobe- og dusjfasiliteter. Gårdeier ser nå på muligheter for trimrom dersom leietakere ønsker dette.

Felles inngangsparti er nylig overflate-oppusset.  Det er to heisløp hvor man må benytte kort for å få tilgang.  Det er videre kortsystem for å komme seg rundt i bygget. 

Thune og Apotek 1 er leietakere i byggets 1. etasje.

Beliggenhet

Stortingsgata 6 ligger midt i Oslo Sentrum - vis a vis Spikersuppa og Stortinget.  Buss, trikk og tog, handel og servicetilbud er i umiddelbar nærhet.

Standard

Bygget har følgende tekniske installasjoner:

Vannbåren varme med fjernvarme.
Balansert ventilasjon, dvs tilførsel av behandlet friskluft.  Separate avtrekk fra kjøkken og garderober/wc.
Fullsprinklet.
Tele og datakabling av type kat 5.
Sentralstøvsugeranlegg.
Rom for avfallssortering og komprimering i underetasjen.
Ikke-bærende inner-vegger.
Utvendig persienner med automatikk på alle solutsatte fasader i nybygg.  De kan overstyres manuelt.  Kool-shades er montert på solutsatte sider i den gamle delen.
To heishus med plass for rullestolbrukere.

Innhold

2. etasje:    ca   689 kvm BTA

Arealet er inkludert påslag fellesareal.

Lokalet er innredet hovedsakelig med teamløsninger med noen møte- og stillerom.  Minikjøkken. Det er innstallert med kjøkkenbenk, oppvaskmaskin, overskap og kjøleskap.
Det er laget hyggelige sosiale område med sittegruppe og kaffemaskin i overgangene mellom nytt og gammelt bygg i alle etasjer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine