Arealspesifikasjon

2. etg: 54 kvm Lager
2. etg: 290 kvm Kontor

Inneholder

I NAF sitt topp moderne bygg i Gardermoen Næringspark, er det ledig kontor på ca. 290 kvm BTA, samt mulighet for lager på ca. 54 kvm BTA. Gode bussforbindelser mot flyplassen og Jessheim sentrum

NAF har nylig flyttet inn i Valhallavegen 10 C, som er tilpasset deres virksomhet for testing og service av motorkjøretøy, samt opplæring av egne ansatte.

I byggets 2. etg. er det ledig areal for kontor, showrom o.l., samt et mindre lager.

Kontorlokalet på ca. 290 kvm BTA er i hovedsak uinnredet med et stort åpent areal. Lyst og særegent lokale hvor yttervegg er buet med store vindusflater. Lokalet vil bli innredet i samråd med og iht. ny leietaker sine spesifikasjoner.

Mulighet for leie av lager på ca. 54 kvm BTA som har tilgang til vareheis. Vareheisen er stor og tåler høy belastning. Den kan blant annet benyttes til personbil.

Meget sentralt beliggende og godt synlig langs hovedveien i næringsparken rett ved det nye Porche Centeret, Møller Bil, Thon Hotell, Coop sitt hovedlager, Solar Norge, MC Donalds m.fl.

Parkering for besøkende og ansatte på eiendommen etter nærmere avtale.

Gangavstand til bussholdeplass med hyppige avganger mot Oslo Lufthavn og Jessheim sentrum. Tog fra flyplassen tar ca. 20 min til Oslo. Tog fra Jessheim sentrum til Oslo tar ca. 40 min.

Oppsummering
Sentral beliggenhet i Gardermoen Næringspark.
Nytt og moderne bygg med gode profileringsmuligheter.
Personheis til etasjen.
Stor vareheis til etasjen.
Ventilasjonsanlegg med kjøling.
Oppvarming via fjernvarme.
Tilrettelagt for fiber.
Utvendig solavskjerming.
Enkel adkomst.
Lokalet vil bli innredet i samråd med, og iht. ny leietaker sine spesifikasjoner.

Tomt kvadratmeter

0

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3209
Gårdsnr: 172
Bruksnr: 491