Beliggenhet


Bankplassen 1A ligger idyllisk plassert i hjertet av Kvadraturen. Omkranset av Norges Banks gamle bygg som ble reist i 1828, og de nye loaklene til Norges Bank som ble oppført i 1986.

Til Norges Banks 200-årsjubileum i 2016 ble plassen renovert med nye lysmaster som bruker de historiske armaturene, det ble gjennomført en beskjæring av de 12 sølvlønnetrærne som ble plantet i 1986, og seks nye sommersyriner ble plantet på solsiden av plassen. Midt på den brostensbelagte plassen ble fontenen restaurer og bassenget fikk en utforming som tillater bruk som scene om vinteren. Renoveringen fikk Norsk Lyspris for 2016.

Nærmeste nabo er Engebret Café, som ble etablert av Engebret Christophersen i 1862. Over 150 år etter, er Engebret Café fortsatt et hyggelig spisested med stor uteservering.

Det er ca 5 minutters gange til Oslo S, Stortinget/Nationaltheatret.

Standard


Bygget innehar en god standard med god ventilasjon og kjøling samt moderne datarom og koblinger. Lokalene fremstår meget godt oppgradert - og vil tilpasses nye leietakers ønsker og behov.

Inneholder


Lokalet er på 81 kvadratmeter (netto areal) og har direkte adkomst fra mottaksområdet i 1. etasje, og egner seg svært godt som kontor, konsultasjon og/eller showroom.

Kontoret består av et stort rom for åpent landskap med plass til 4-6 personer, et møte-/ prosjektrom for 6 personer samt kjøkkenkrok og lager-/rekvisitarom.

De store vinduene gir utsikt over bankplassen og sørger for rikelig med naturlig lys. Lokalene er moderne utformet, der det er vektet å ta vare på de klassiske detaljene.

Dette gir et bygg med historie, kvalitet og kontinuitet. Et bygg som gir gode arbeidsplasser og en bevisst profil overfor kunder og samarbeidspartnere.

*Ettersom dette er den eneste mindre kontorenheten i bygget, vil vi tilby en månedsleie som inkluderer husleie (for netto leieareal + fellesarealpåslag), andel felleskostnader samt eiendomsskatt.

I eiendommen er det felles møterom for 8-10 stk i både 1. etasje og underetasjen, samt felles sykkelparkering og dusj/badstue/garderobe.

Parkering


Bankplassen Parkeringshus (Aimo) ligger ca 50 meter fra bygget.

Bebyggelse


Bankplassen omkranses av bygg fra så tidlig som 1820. Bankplassen 1A ble bygget i 1895 som kontor- og boligbygg for innehaveren av Engebret Cafe.

Gården består av 5 etasjer samt underetasje. Stiluttrykket er nybarokk med elementer av jugend stil.

I dag fremstår bygget som ærverdig, historisk og representativt. Rosett & stukkaturer, speildører, generøs takhøyde og utsikt til historiske omgivelser gir en fantastisk ramme for disse kontorlokalene.

Kontorarealene er løpende oppgradert og holder i dag en moderne kontorstandard. Store vinduer sørger for rikelig lysinnslipp.

Visning


Etter nærmere avtale med megler.

Ledig fra


Lokalene kan ledigstilles på kort varsel.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning