Om eiendommen

Kort om eiendommen

Kontorlokale (BTA 182,4 kvm) med meget godt potensiale til salgs. Lokalet ligger i 2. etg. og har overlys/glasstak i tillegg til vinduer fra gulv til tak mot gaten. I tillegg medfølger to store innredede rom i underetasjen på henholdsvis ca. BTA 36 og 56 kvm.

Meget attraktiv beliggenhet ved Rådhuset i Oslo sentrum.

Lokalene ligger i Fridtjof Nansens plass 9 som er en forretningsgård oppført ca. 1938. Eiendommen har 8 etasjer med tillegg av kjeller og har forretninger, samt serveringssteder i 1. etg. og kontorlokaler i de øvrige etasjene. Bygget fremstår meget representativt med høy kvalitet på inngangsparti og fellesarealer. Eiendommen har felles ventilasjonsanlegg og to personheiser, samt vareheis med egen vareinngang.

Eiendommene er organisert som et aksjeselskap (AS Frinani) som eier av eiendommen. Selskapets 43 aksjer eies av 23 aksjonærer. Hver aksje gir rett til spesifiserte næringslokaler i bygget.

Inneholder

Vi har følgende lokale til salgs:

2. etg: BTA 182,4 kvm.: Flott kontorlokale med store vinduer mot Tordenskiolds gate og stort glasstak som sikrer rikelig med naturlig lys. Lokalet er oppdelt i kontorer, møterom og kontorlandskap i tillegg til kjøkken. Lokalet har tilgang til felles toaletter rett utenfor lokalet. Lokalet har behov for oppgradering. Selges uten leietaker.

I tillegg er det 2 stk. innredede rom i underetasjen med god takhøyde. Rommene er på henholdsvis BTA 36 og 56 kvm. som selges sammen med kontorlokalet.

Diverse

Felleskostnader/leie ca. kr. 7.120,- (eks. mva) per måned.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet som nærmeste nabo til Rådhuset. Det er kort gangavstand til de fleste servicetilbud og Nationaltheatret stasjon med buss, trikk, tog, t-bane og Flytog. Det er også kun et par minutters gange til Rådhus brygge og Aker brygge med ankomst for blant annet Nesoddbåtene.

Adkomst

Lokalene har adkomst fra har to personheiser, samt trappeadkomst fra hovedinngangen. I tillegg er det vareheis fra egen vareinngang.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 209
Bruksnr: 52

Fasiliteter

Heis