Om eiendommen

Midt i skjæringspunktet mellom historiske kvadraturen og vibrerende Bjørvika og Oslo bukta finner du Rådhusgata 5. Bygget som omtales som Transperia ble ferdigstilt i 2019 og fremstår som svært flott og moderne. i tillegg til en lekker personalrestaurant har man blant annet til rådighet takterrasse med flott utsikt, innendørs sykkelparkering og garderober med dusj. Eiendommen huser i dag en rekke solide leietakere innen it/software, medier og kreative næringer.

Personalrestaurant
Takterrasse
Sykkelparkering
Garderober

Beliggenhet

Midt i byens sentrum av handel, servering og kulturelle tilbud har bygget en sjeldent god beliggenhet. Transport og adkomst er enkel, og det er et yrende forretningsliv i området.

Adkomst

Plassert få minutters gange fra kollektivknutepunktet Jernbanetorget og Oslo S er det svært enkel adkomst med alle typer transportmidler. I byggets underetasje er det innendørs sykkelparkering, og det finnes en rekke parkeringshus i området som tilbyr leie av p-plass hvor det nærmeste er kun få meter fra eiendommen.

Innhold

Beliggende i byggets første etasje med god takhøyde, vindusflater fra gulv til tak og effektiver arealer har de moderne lokalene særpreg. Det er egen inngang fra gateplan og blant annet eget kjøkken/sosial sone, åpent landskap og flere møterom, samtalerom og et kopirom/arkivrom. Dette er med andre ord svært effektive lokaler med en unik beliggenhet tilpasset dagens behov for fleksibilitet. Det er også mulighet for leie av lager i underetasjen. Bygget ble ferdigstilt i 2019 og er miljøsertifisert som «Breeam Very Good».

Flere bilder kommer.