Beskrivelse


2. etg ca 200 kvm


3. etg ca.550 kvm


5. etg ca 100 kvm


Bildene er fra 3. etg.

Beliggenhet
Et mer sentralt kontorlokale midt på Torgalmenningen, skal du lete lenge etter. Et flott kontorlokale med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Adkomst
Endestoppet på Bybanen befinner seg rett utenfor inngangsdøren. Flybussen stopper like ved, det sammen gjør øvrig kollektivtransport. Det er flere parkeringshus i nærheten, blant annet Klostergarasjen og Citypark. Det er et par minutters gange til Bygarasjen.

Standard/Tekniske opplysninger
Lokalet vil tilpasses leietaker og kan være innflytningsklare 5-6 måneder etter signert kontrakt.

Lokalene/innhold
Lokalene ligger i 3. etasje og består i dag av; cellekontorer, møterom, toaletter. I samarbeid med leietaker vil vi kunne legge til rette for både kjøkken med spiseplass, resepsjon, m.m. Det er store vinduer, som gir godt med lys og utsikt mot Lille Lungårdsvann.

Nærområdet
Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis