Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3207
Gårdsnr: 239
Bruksnr: 855

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Alarm
Heis
Kantine
Kjøreport

Arealspesifikasjon

1. etg: 36 kvm Lager 1C
1. etg: 73 kvm Lager 1G
1. etg: 106 kvm Lager FN
1. etg: 192 kvm Lager 1A
1. etg: 250 kvm Lager 1H
2. etg: 489 kvm Kontor 2C
3. etg: 129 kvm Kontor
3. etg: 188 kvm Kontor 3C
3. etg: 301 kvm Kontor
3. etg: 676 kvm Kontor 3B
4. etg: 801 kvm Kontor 4A
Bebyggelse

Lienga 2 er en meget flott kontor/kombinasjonseiendom beliggende på Mastemyr. Eiendommen har representative fellesarealer og har nytt inngangsparti og ny kantine i 2021. I tillegg ferdigstilles ny sykkelparkering med garderobeanlegg i 2023. Bygget har en rekke større leietakere som for eksempel Ford Motor Norge AS, Imatech Marin AS, Mazda Motor Norge AS, Eventyrlie AS, EnviroPac og Nortelco AS . Eiendommen består av kontor, lager og verkstedlokaler. Bygget har representative fellesarealer, kantine, person og vareheis, nytt ventilasjonsanlegg med kjøling og god oppfølging av byggets forvalter. Det er gode muligheter for utvidelse/vekst i eiendommen.

Beliggenhet

Mastemyr ligger på grensen mellom Oslo og Oppegård, kun 11 minutter med bil fra Oslo sentrum og 3 minutter fra Kolbotn sentrum. Eiendommen har enkel adkomst til E18 og ligger i rolige omgivelser. Området består hovedsakelig av kontor og kombinasjonsbygg.

I umiddelbar nærhet er det Quality Hotel, treningssenter, matbutikk og diverse helsetjenester.

Anslått kjøretid fra Oslo S er 11 minutter. Bussholdeplass i krysset Trollåsveien/Lienga. Ca. 15-20 minutters gange til Kolbotn sentrum, som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon (buss/tog).

Adkomst

Ta av E-18 mot Mastemyr/Kolbotn, deretter inn Lienga (første vei til høyre) og bygget ligger på venstre side.

Parkering

Eiendommen har god parkeringsdekning og fri parkering for leietakere og besøkende.

Standard

Eiendommen er velholdt, og i god teknisk stand. Den er utstyrt med person og vareheis, samt nytt ventilasjonsanlegg med kjøling. Eiendommen har representative fellesarealer. De ledige lokalene kan oppgraderes og tilpasses etter nærmere avtale med ny leietaker. De vedlagte bildene viser eksempler på andre utleide lokaler i bygget som er oppusset, samt enkelte av de ledige lokalene.

Inneholder

Vi har ledige lokaler som passer firmaer i de fleste størrelser. Alt fra mindre kontorlokaler fra ca. 36 kvm. opp til selskaper som har behov for 800 kvm. på ett plan.

Vi har følgende ledige lokaler i bygget:

2. etg:
Kontorlokale (2C) BTA 489 kvm. i 2. etg. (samme plan som resepsjonen). Lokalet har god takhøyde og store vindusflater. Etasjen har få innvendige bærende vegger slik at romløsning og standard kan tilpasses ny leietaker etter avtale.

3. etg.
Kontorlokale BTA 302 kvm.
Kontorlokale BTA 129 kvm.

Lager:
BTA 73 - 192 kvm. med ca. 3 - 4 meters takhøyde. Leies primært ut sammen med kontorlokaler.
Lokale (FN) BTA 106 kvm.
Lokale (1A) BTA 192 kvm.
Lokale (1G) BTA 73 kvm.
Lokale (1C) BTA 36 kvm.
Lokale (1H) BTA 250 kvm. med to kjøreporter.

Ta gjerne kontakt hvis dere har behov for arealer utover dette eller ønsker en annen oppdeling av lokalene.