Om eiendommen

Arealspesifikasjon

1. etg: 570 kvm 1. etasje
2. etg: 518 kvm 2. etasje
4. etg: 518 kvm 4. etasje

Inneholder

Ledige lokaler fremstår med en særegen identitet. Her møter det nye og moderne det gamle. Den originale teglsteinen i kombinasjon med åpent synlig teknisk anlegg harmonerer.

1. etasje har store vindusflater som henvender seg mot gateplan. Det flotte taket med buekonstruksjon har god takhøyde. Lokalet har en egen større kjøkkenløsning (ikke fettutskiller) som egner seg til servering/tilberedning ved større forsamlinger/kursvirksomhet mv.
Mellom 1. og 2. etasje er det etablert interntrapp.

Det er mulig å leie halve 1. etasje 280 kvm BTA med interntrapp 1. og 2. etasje. Totalt ca 798 kvm BTA. Se plantegninger i bildekarusell i annonsen.

2. etasje er gjennomgående med store vindusflater - som gir mye lys inn i lokalene. Det er i tillegg tilgang til en liten terrasse i eiendommens lysgård, som kan benyttes på varme sommerdager.
4. etasje har meget god takhøyde, synlige buehvelvinger i tak. Arealeffektiv kontorløsning for ca 35 arbeidplasser +/- + møterom, stillerom, kjøkkenløsning mv.

Arealer:
1. etasje: 570 kvm (interntrapp til 2. etasje).
2. etasje: 518 kvm
SUM: 1 088 kvm BTA (både 1. og 2. etasje)

3. etasje: **UTLEID**
4. etasje: 518 kvm BTA

Leietakere i Nedre Vollgate 5 kan delta i bedriftsrestaurant i byggets nabobygg, vegg-i-vegg.

Bebyggelse

Nedre Vollgate 5 ble oppført i 1897 og består av 7 kontoretasjer, samt underetasje.

Eiendommen er renovert og fremstår med høy standard. I renoveringsprosessen la man vekt på gode tekniske kvaliteter og god miljøprofil, med nye vinduer og vannbårent varmeanlegg via fjernvarme - som gir bygget energiklasse grønn E.

Byggets fasadestein i 1. og 2. etasje med de karakteristiske store buede vinduene, gir bygget en sterk identitet og profil i gaten. Denne følelsen forsterkes med et inngangsparti med et sikkert og kvalitetsbevisst materialvalg. Heisen er sentrert i rommet og er omkranset av trappeløpet. Med glassvegger og synlig mekanikk blir den omkranset av trappens klassiske håndløper i smijern. Et typisk tegn på hvordan man i renoveringen har fokusert på å kombinere nye teknikk med byggets klassiske detaljer.

I underetasjen ligger felles treningsrom med romaskin, tredemølle og manualer. Felles dusj og garderobeløsning. I byggets nabobygg, også eid av Andvord, tilbys innendørs sykkelparkering.

Mulighet for biloppstillingsplasser i garasjekjeller i nabobygg.

Beliggenhet

Nedre Vollgate 5 ligger like ved Stortinget og med flott beliggenhet i Kvadraturen. Kvadraturen kjennetegnes av sin nærhet til handels- og servicebutikker, samt offentlig kommunikasjon. Nærmeste kollektivknutepunkt er Stortinget T-banestasjon og holdeplass for trikk og buss ved Wessels plass.

Flere eiendommer i Kvadraturen er konvertert til boliger, som er med på å skape et pulserende gateplan også etter arbeidstid.

Like i nærheten har man et stort utvalg restauranter og caféer, som Brasserie Hansken, Sentralen, Café Skansen, Kaffebrenneriet, Stockfleths mv.

Kontraskjæret er nærmeste park og ligger 1 minutt fra eiendommen. Her arrangeres sosiale arrangementer i forbindelse med sluttspill i fotball, TV-arrangementer, konserter mv.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 207
Bruksnr: 367