Arealspesifikasjon

2. etg: 504 kvm Kontor
2. etg: 799 kvm Kontor/legesenter
2. etg: 1141 kvm Kontor/forretning/showrom
2. etg: 1148 kvm Kontor – UTLEID

Inneholder

I Meierikvartalet vil det bli representative lokaler for kontor/legekontor/showrom/forretning ledig for utleie. Her er det gode muligheter for å påvirke egne løsninger og materialvalg.

Eiendommen består av flere bygg, som tilsammen danner et helt kvartal. Her vil det skapes en god synergieffekt med den riktige miksen av boliger, kontorer og bygulv. Prosjektet blir det første i sitt slag i Lillestrøm og vil tilføre byen noe helt nytt, både arkitektonisk og kvalitetsmessig.

Utleier har stor fokus på det lille ekstra, og at det skal legges godt til rette for byggets beboere/leietakere.

Kontakt oss slik at vi sammen kan komme med gode løsninger for deg og ditt firma.

LEDIGE LOKALER
Nybygg med god og moderne standard. Størrelsen på lokalene vil være variert, fra ca. 400 til 1 148 kvm BTA, og passer for små og mellomstore bedrifter. Lokalene vil leveres ferdig innredet til normal god standard hvor leietaker har mulighet til å påvirke løsninger, materialvalg og farger.

Enkel adgang til lokalene fra bakkeplan, også for rullestolbrukere, hvor det er både heis- og trappeadkomst til etasjen.

Estimert overtakelse Q1 2024.

LOKALE 14, ca. 1 148 kvm BTA kontor: UTLEID
Kan deles på inntil 2 stk. leietakere.

LOKALE 15, ca. 504 kvm BTA kontor/showrom:
Leies ut samlet til 1 leietaker.

LOKALE 16, ca. 236 kvm BTA kontor: UTLEID
Leies ut samlet til 1 leietaker.

LOKALE 17, ca. 1 141 kvm BTA kontor/showrom/undervisning:
Leies ut fortrinnsvis til 1 leietaker. Oppdeling kan vurderes dersom man finner en hensiktsmessig inndeling.

LOKALE 18, ca. 799 kvm BTA kontor/legekontor:
Kan deles på inntil 2 stk. leietakere.

TEGNINGER/PLANSKISSER
De vedlagte tegninger/planskisser (under bilder) er kun forslag til innredning/planløsning. Lokalene vil kunne inndeles etter leietakers ønske.

BELIGGENHET OG OFFENTLIG KOMMUNIKASJON
Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum, med gangavstand til alle nødvendige servicefunksjoner, shopping i sentrum og Lillestrøm stasjon.

Toget tar deg enkelt til bl.a. Oslo og Oslo Lufthavn med reisetid på ca. 10 min. i begge retninger. Bil til Oslo sentrum tar ca. 15-20 minutter. Lillestrøm har også et godt utbygd sykkelveinett, slik at det er fullt mulig å sykle til jobben.

I Meierikvartalet er det allerede kommet på plass en rekke leietakere. Kunnskapsbyen Lillestrøm, Ahlin Kommunikasjon, Retura Norge, KonseptPLUSS, Badmash indisk restaurant, Sabrura sushi, Mamma Pizza, Apotek 1, Rema 1000, Sansenes Hage, Solheim Vinbar og Hud & Hår Klinikken. Meierikvartalet skal bli et levende sted å jobbe, også etter ordinær arbeidstid. Området generelt består av sentrumsgårder med en god blanding av forretninger, kontorer og boliger.

PARKERING
Det er gjesteparkering utendørs på eiendommen og i byggets parkeringskjeller i tillegg til flere parkeringsmuligheter i Lillestrøm sentrum.

Tomt kvadratmeter

0

Ansvarlig megler

Rune Eide

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3205
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 106