Beskrivelse

Allehelgens gate 2 er et av byens mest attraktive fullservice bygg midt i Bergen sentrum med moderne fasader og høy standard. Bygget har vært gjennom et total oppgradering med nye store ventilasjonskanaler, heis i begge ender av bygget, vinduer, fellesarealer, stor kantine med møteromspool, og garderober i kjeller. Det er store vinduer på begge sider i lokalene med flott utsikt og godt lysinnslipp. Ledige arealer vil skreddersys neste leietakers behov med tanke på areal, utforming og ønsket standard.

Lokalene har meget god synlighet fra bakkeplan, hvor leietaker vil få en unik profilering midt i Bergen sentrum. Ta kontakt med megler for mer informasjon eller visning av lokalene som blir ledig.

Beliggenhet

En av Bergens beste beliggenheter i hjertet av sentrum. Allehelgensgate 2 har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i Bergen sentrum. Eiendommen ligger sentralt plassert ved alle kollektivknutepunkter med kort gangavstand til bybanestopp, jernbanestasjonen og bussterminalen. Det er i tillegg svært gode parkeringsmuligheter med parkeringshus like ved. I parkeringshuset er det også ladestasjon for elbil. Byggets identitet og moderne fasade gjør bygget meget attraktivt for dem om ønsker være synlig i Bergen sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til alt av fasiliteter.

Innhold

Sjelden mulighet til å sikre seg store attraktive lokaler midt i Bergen sentrum. Areal vil naturligvis bli tilpasset etter behov, og følgende areal kan fristilles:

Plan 0: 972 kvm
Plan 1: 503 kvm
Plan 2: 1123 kvm
Plan 3: 1017 kvm
Plan 4: 497 kvm

Totalt : 4.112 kvm.

Fasiliteter

Heis
Kantine