Om eiendommen

Arealspesifikasjon

4. etg: 1218 kvm Kontor
5. etg: 1147 kvm Kontor
6. etg: 1070 kvm Kontor

Inneholder

Vi har ca 3 500 kvm BTA for fremleie i Grønlandsleieret 25 ut perioden 2025/2026. Dersom noen ønsker å leie lokalene for en lengre periode, vil det være mulig å tegne direkte leieavtale med gårdeier.

De to øverste etasjene med takterrasse. Lokalene har flott utsikt over hustakene i nabolaget med utsyn til Oslo Plaza, Barcode og Grefsenkollen mv. De flotte takterrassene egner seg godt for en kaffekopp eller lunsjpause i sommersolen.

Lokalene er i dag innredet med cellekontor og teamsrom langs fasadene. Møterom og sosiale soner er lagt i midtkjernen.
De kan lett bygges om til en kombinasjon av åpent kontorlandskap og cellekontor om ønskelig.

4. etasje er renovert i 2014, og fremstår i god stand. Åpen himling med synlig ventilasjon gir solid takhøyde. Kjøkken med tilhørende spiseområde. Her kan en leietaker flytte rett inn i lokalene med enkle tilpasninger.

5. og 6. etasje har i dag enkel standard. Dersom man ønsker en lengre avtale utover fremleieperiodene kan lokalene renoveres etter leietakers ønsker og behov.

Lokalene har inngangsparti fra både Platous gate og Grønlandsleiret. Det er praktisk om man ønsker en egen inngang til eksterne besøkende.
Fresh Fitness i 2. etg med godt medlemstilbud til byggets leietakere.
Eiendommen har innendørs sykkelparkering og garasjeparkering.

Beliggenhet

Med attraktiv plassering på hjørnet av Grønlandsleiret og Platous gate ligger eiendommen godt eksponert.

Bussholdeplass ligger like utenfor eiendommen med blant annet rute 37 (Nydalen T-Helsfyr), som har avganger hvert 4 - 8 minutt på dagtid.

Eiendommen har kort gangavstand til Grønland T-banestasjon, Oslo Bussterminal og Oslo S, Norges største kollektivknutepunkt, med holdeplass for Flytog, NSB fjern- og nærtog, T-bane og trikk.

Vis-a-vis ligger Kaffebrenneriet i den ærverdige og gamle brannstasjonen på Grønland. Her kan man nyte en god kopp kaffe både inne og ute i den flotte bakgården. For øvrig i nærmiljøet et rikt utvalg restauranter og cafeer, f.eks Olympen, Oslo Mekaniske Verksted, kafeer, frisør osv.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 230
Bruksnr: 91