Arealspesifikasjon

2. etg: 1 kvm 2. etasje
3. etg: 617 kvm 3. etasje
5. etg: 595 kvm 5. etasje

Beliggenhet

Eiendommen har en av Stortingsgatas beste beliggenheter for kontorlokaler og ligger svært sentralt til med flott utsikt til Stortinget og Løvebakken.

Området kjennetegnes av sin umiddelbare nærhet til handels- og servicebutikker, sitt mangfold av kaféer, kultur og restauranttilbud. Når varmen og solen titter frem flytter serveringsstedene ut på gateplan og forvandles til en sommerby. Det flotte vannspeilet i Spikersuppa ligger like utenfor og er en flott grønn lunge midt i byen.

Med sin nærhet til Nationaltheatret stasjon ligger offentlig kommunikasjon innenfor kort gangavstand med Flytoget, nær- og fjerntog, T-bane, buss og trikkeforbindelse. Aller nærmeste T-banestasjon er Stortinget som ligger like ved. Båtforbindelser med Nesoddbåten er tilgjengelig fra Aker Brygge.

Inneholder

Ledige arealer:

2. etasje – ca 573 kvm BTA ** UTLEID **
3. etasje – ca 617 kvm BTA
5. etasje – ca 595 kvm BTA

6. og 7. etasje – totalt ca 990 kvm BTA ** UTLEID **

De ledige arealene er romslige etasjer med sjarmerende bygningstekniske detaljer i fasadevinduer.

3. etasje
Lokalene er renovert fra gulv til tak og har attraktive og moderne overflater. Deler at arealet har åpen takløsning med synlige ventilasjons og rørføringer. Leieobjektet har egen kjøkkenløsning.

5. etasje
Lokalene skal renoveres fra gulv til tak og leietaker kan være med å påvirke løsninger. Etasjen skal få nytt ventilasjonsanlegg som planlegges i en åpen synlig løsning i tak. Bygget har egen isvannskrets som bidrar til godt inneklima.

-Byggets lysgård sørger for ekstra lysinnslipp til etasjene. Eiendommen har heistilgang fra hovedinngang mot Stortingsgata og sekundæradkomst fra Prestegata

-Lokalene egner seg aller best for åpne kontorløsninger med tilhørende møterom og stillerom

Diverse

Felles for byggets leietakere er innendørs sykkelparkering, dusj og garderobe.

Bebyggelse

Eiendommen er et ærverdig og flott bygg fra 1898 og kalles Serpentingården, med bakgrunn i byggets fasade som består av steinsorten serpentin. Bygget har 7 etasjer og underetasje. Inngangspartiet fremstår representativt med adkomst fra Stortingsgata. Mulighet for sekundær adkomst fra Prestegata.

1. etasje består av forretningslokale og pizzarestaurant, mens 2. til 7. etasje inneholder kontorarealer.
Sommer 2022 åpnet selskapsvirksomhet i eiendommen, som disponerer byggets storslagne takterrasse samt 1. etasje/underetasje.

Karakteristiske trekk ved eiendommen er byggets fasade, vindusflater med sjarmerende elementer og flott utsikt.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 207
Bruksnr: 332