Om eiendommen

Velkommen til Jonstadveien 6, en flott mulighet for din virksomhet i Fyllingsdalen. Denne kontoretasjen, strategisk plassert nær Løvstakktunnelen og krysset til motorveien som gir enkel tilgang i alle retninger, tilbyr mer enn bare et sted å arbeide – det er et miljø hvor moderne design møter funksjonalitet.

Lokalene tilrettelegger for 1 til 3 leietakere, avhengig av behov. Enten du ønsker et åpent kontorlandskap eller private cellekontorer for dyp konsentrasjon, kan du tilpasse området til dine spesifikke krav. Gjennom vårt skisseprosjekt har vi utarbeidet en visjon for å transformere dagens eldre lokaler til moderne standard, med illustrasjonsbilder som viser potensialet. Det er også fullt mulig å leie arealene slik de står i dag til en konkurransedyktig pris, noe som gir fleksibilitet og kostnadsbesparelser for din virksomhet.

Kontoretasjen er designet for å fremme både samarbeid og individuell produktivitet. Møterom og stillerom er strategisk plassert for å støtte teamarbeid og fokusert arbeid. Våre sosiale soner og smakfullt designede minikjøkken inviterer til avslapning og uformelle møter.

Fellesarealene inkluderer gang, trapperom, HC WC, kjøkken, og sosiale soner som gir et komplett arbeidsmiljø. Lagerplass og andre fasiliteter som dusjrom, garderober og arbeidscafé/lounge områder er også tilgjengelig for leietakerne.

En stor fordel ved dette lokalet er parkeringsfasilitetene. Eiendommen har godt med parkeringsplasser, som gjør det enkelt for både ansatte og besøkende å finne parkering. Med nærheten til krysset til motorveien, er det enkelt å komme seg hit fra alle retninger, noe som gjør dette til et svært praktisk valg for din virksomhet.

Denne kontoretasjen på Jonstadveien 6 tilbyr et fleksibelt og funksjonelt arbeidsmiljø, skreddersydd for å fremme velvære og produktivitet. Det er også mulig å leie arealene slik de står i dag til en svært konkurransedyktig pris. For mer informasjon eller for å avtale visning, kontakt oss i dag.

Beliggenhet

Jonstadveien 6 ligger i Fyllingsdalen, like ved Løvstakktunnelen, og gir rask tilgang til Bergen sentrum. Bygget er strategisk plassert nær krysset til motorveien, noe som sikrer enkel tilkomst i alle retninger. Eiendommen har rikelig med parkeringsplasser, noe som gjør det enkelt for både ansatte og besøkende å finne parkering. Beliggenheten gir dermed en praktisk og effektiv løsning for enhver virksomhet. Det er planlagt bussknutepunkt ved rundkjøring like ved eiendomen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 25
Bruksnr: 196