Om eiendommen

Schwenckegata 1 er en svært sentral beliggende kontoreiendom i Drammen sentrum. I takt med samfunnets økende grad av digitalisering kan det nå tilbys flotte kontorarealer i eiendommens 2. , 3. og 4. etg. med upåklagelig utsikt over Drammenselva.

Fantastiske lysforhold i lokalene med meget romslige panoramavinduer gir et unikt arbeidsmiljø, og sammen med muligheter for inndeling til både kontorceller og åpent landskap er dette en meget attraktiv anledning for plassering i central business district (CBD) av Drammen sentrum.

Det tilbys totalt ca. 1.500 kvm BTA kontorlokaler i eiendommens 2., 3. og 4. etasje. Arealene kan leies sammen med utmerket intern kommunikasjon, alternativt deles i mindre enheter ned til ca. 500 kvm BTA.

Beliggenhet

Schwenckegata 1 ligger i Drammen sentrum, i hjertet av ett av Drammen bys mest attraktive kvartaler. Det er gangavstand til alt Drammen har å by på, og Bragernes Torg, som er selve pulsen i Drammen, ligger bare et par hundre meter unna. Det er derfor lett å skjønne hvorfor stadig flere store selskaper velger å flytte hit. Rett over broen ligger Strømsø Torg med både buss- og togstasjon, noe som også gir Schwenckegata 1 en god kollektivdekning. Parkering finnes i umiddelbar nærhet.

5 min gange til Drammen Jernbanestasjon og Drammen busstasjon på Strømsø, 3 min gange til taxiholdeplass og busstopp for byens sentrale bussruter for reisende.

Standard

Eiendommen holder en meget god og representativ standard og fremstår staselig og velholdt i Drammens bybilde. Eiendommen fremstår meget velholdt både utvendig og innvendig. Heis fra bakkeplan til samtlige etasjer.

Innhold

Lokalene består av følgende:

2. etg: Ca. 490 kvm BTA

3.etg: Ca. 490 kvm BTA

4.etg: Ca. 490 kvm BTA

Lokalene er meget fleksible og består idag hovedsakelig en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap som kan deles inn etter ønske, samt romslige møterom. Ypperlig for å imøtekomme dagens krav til aktivitetsbaserte arealer for bedriften som kan romme flere funksjoner i forhold til behov gjennom arbeidsdagen og krav til endring og omstilling i arbeidshverdagen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 888

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine