Om eiendommen

Prosjektert lagerbygg på totalt ca. 10 000 m² eks. kontorer fordelt på to plan i tillegg til egen etasje med parkering. Begge lagerplan vil ha god tilkomst for vogntog, kjøreporter og romslig takhøyde (fri takhøyde 6 – 8 meter).

Eiendommen prosjekteres med robuste bygningsmessige kvaliteter med fokus på lave drifts- og vedlikeholdskostnader. Beslutninger vedrørende standard, miljøprofil og byggetekniske løsninger gjøres nærmere i samarbeid med prosjekteier og interessent.

Det er mulig å bygge ytterligere én etasje à 4.000 m², men hvor dette vil gå på bekostning av takhøyden i u etg.

God mulighet for større virksomhet som ønsker hovedkontor kombinert med lager- og industriarealer i samme eiendom.

Tomten ligger på en høyde over E6 på Karihaugen og gir en sjelden mulighet for eksponering til de millioner av biler som passerer hvert år.

Utleier eier i tillegg nabobygget som kan tilby bl.a. kontorfasiliter, kantineløsning, treningsrom og auditorium for lagerbyggets leietakere.

Beliggenhet

Karihaugen er porten til Oslo like ved avkjøringen til Lørenskog og E6 videre nord i retning Hvam. Sørover er det kort vei til Kalbakken og Alnabru. Lokasjonen er perfekt for last mile-logistikk til Osloregionen, tett på Oslo sentrum og omkringliggende bolig- og næringsområder. Bla. ligger Kolonial, Elkjøp og BMI i samme område.

Fra K89 er du:
– 10 minutter fra Oslo s
– 6 minutter fra Alnabruterminalen
– 25 minutter fra Gardermoen
– 25 minutter fra Langhus

Buss nr. 100, 110 og 25 stopper like utenfor eiendommen, med busser i retning Oslo, Lørenskog og Hvam. Ved ankomst via T-bane er det ca. 15 minutters gange fra Furuset og Ellingsrudåsen stasjon.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3019
Gårdsnr: 107
Bruksnr: 1204