Arealspesifikasjon

2. etg: 502 kvm 2. etasje
3. etg: 502 kvm 3. etasje
4. etg: 502 kvm 4. etasje
5. etg: 502 kvm 5. etasje
8. etg: 294 kvm 8. etasje

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til i Kvadraturen. Med sin nærhet til Oslo sentralbanestasjon og Bjørvika har man god tilgang til byens beste kollektivknutepunkt og et variert utvalg restaurant og caféer.
Kvadraturen har de siste år fått et betydelig løft. Prinsens gate har fått nytt gateplan og Dronningens gate er oppgradert med beplantning, benker og ny gatebelysning. Kvadraturen lykkes med sin satsning på et nærområde bestående av boliger, næringsliv, utdanning mv.

I nabolaget ligger Stockfleths, Posthallen, Sentralen og Brasserie Hansken for en nevne noen restauranter. Ferske bakervarer slår aldri feil, og møtemat kjøper du like over gaten hos Baker Hansen.

Det er ca 6 minutters gange til Oslo S eller Stortinget.

Inneholder

8. etasje
Lokalet i 8. etasje er en inntrukket toppetasje, med tilgang til en stor langsgående takterrasse. Lokalene har de beste lysforhold og utmerket utsikt ut over byens tak.
Lokalet har en stor karakteristisk takbue som gir god takhøyde og en tilleggsdimensjon til lokalet.

3.-5. etasje
Attraktive kontoretasjer for ca 30-35 arbeidsplasser på hvert plan, med tilhørende møterom, stillerom og kjøkkenløsning. Meget gode lysforhold i og med at bygget er en hjørnebygård med mye glassfasader.
I tredje etasje er man tettere på gateplanet og man får med seg litt av det pulserende bylivet.

2. etasje
Lokalene egner seg til undervisning, og har i dag 2-3 klasserom + arealer til administrasjon.

Bebyggelse

Eiendommen ligger flott til på hjørnet av Kirkegata/Prinsensgate og ble oppført i 1940. Bygget er tegnet av Arne Pedersen og Reidar Lund.
Kontorbygget er på ca 4 000 kvm BTA og har 8 kontoretasjer og underetasje. Den øverste etasjen er inntrukket fra fasaden.
I byggets første etasje er det i dag sushirestaurant og dagligvare.

Eiendommen har stor innendørs sykkelparkering i underetasjen, og felles dusj og garderobe.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 207
Bruksnr: 351