Om eiendommen

Arealspesifikasjon

13. etg: 100 kvm 13.02
13. etg: 200 kvm 13.03
13. etg: 300 kvm 13.04
13. etg: 1060 kvm Kontorlokale

Kort om eiendommen

Vi har ledige kontorlokaler i byggets 13. Lokalene er innflytningsklare og tilrettelagt for rask etablering. Lokalene fremleies på vegne av VVS Norge som har flyttet på grunn av samlokalisering med Mestergruppen etter oppkjøp. Leieavtalen utløper 31.03.2027.

Bebyggelse

Helsfyr Panorama er et topp moderne kontorbygg på 18 etasjer med fantastisk utsikt over Oslo fra samtlige av de ledige kontorene. Eiendommen har ny felles kantine med meget god kvalitet, felles møterom, treningsrom, garderober og innendørs sykkelparkering. Byggets fellesarealer gir et meget godt inntrykk og 3. stk. heiser tar deg effektivt opp i høyden. Eiendommen har i tillegg vareheis.

Eiendommen har god parkeringsdekning og i tillegg til utvendige parkeringsplasser er det garasjeplasser med mulighet for lading av el-biler.

Parkering

Det er mulig å leie garasjeplasser (lademulighet).

Standard

Lyse lokaler med store vinduer og flott utsikt fra samtlige kontorer. Lokalene holder normal god kontorstandard med tepper på gulv, malte vegger og senket himling med ventilasjon og belysning. Eiendommen har ventilasjonsanlegg med kjøling og høy kvalitet på tekniske anlegg, samt fellesarealer.

Inneholder

Vi har følgende lokaler ledig:

Kontorlokale 13. etg. BTA 1.060 kvm.

Lokalene utgjør hele 13. etasje og inneholder cellekontorer, teamrom, møterom og kontorlandskap, samt kjøkken og toaletter. Planløsningen kan tilpasses ny leietaker.

Det er mulig å dele opp etasjen i mindre lokaler fra 100 kvm. og oppover dersom ønskelig.

Beliggenhet

Helsfyr Panorama har en sentral beliggenhet med kun få minutters gange til Helsfyr og Fyrstikktorget. Eiendommen grenser til E6 og er bygget over 18 etasjer, noe som gir god profilering og fantastisk utsikt over byen i alle retninger.

Helsfyr er et knutepunkt for kollektivtrafikk med buss, t-bane og Flybuss.

T-bane fra Jernbanetorget til Helsfyr stasjon tar kun 6 minutter.
T-bane fra Nationaltheatret til Helsfyr stasjon tar kun 10 minutter.
Flybuss til Oslo Lufthavn Gardermoen tar 39 minutter. Med bil tar strekningen 33 minutter.

Området har en rekke populære serveringssteder som Fresh Asian Fusion Helsfyr, Trewerket og Øst Gastropub. I tillegg er Scandic Helsfyr nærmeste nabo.

Adkomst

Lokalene ligger i 13 etasje og har heisadkomst fra hovedinngangen og fra garasjen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 130
Bruksnr: 199

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis
Kantine