Om eiendommen

Arealspesifikasjon

6. etg: 499 kvm Hele lokalet

Kort om eiendommen

Vi har for leie et meget flott kontorlokale i toppetasjen på Karvesvingen 7. Lokalet holder meget god standard med store vindusflater og flott utsikt. Lokalet er BTA ca. 500 kvm. og leies primært ut samlet, men delvis utleie av lokalet kan også vurderes. Lokalet fremleies på vegne av dagens leietaker (utløp 31.03.2027), men det er også mulighet for direkte leiekontrakt.

Se også virtuell visning: https://my.matterport.com/show/?m=2EmoaJ1npbs

Bebyggelse

Karvesvingen 7 er et meget flott nyoppført kombinert hotell- og kontorbygg på cirka 21.000 kvadratmeter BTA. Hovedleietakerne er Nordic Choice Hotels, Nordic Entertainment Group og Sterk Helse og Trening, som alle flyttet inn i 2021.

Bygget er oppført av AF Gruppen og er BREEAM-NOR Excellent miljøsertifisert.

Standard

Lokalet og fellesfasilitetene i eiendommen holder meget god standard. Det er primært tepper på gulv med unntak av inngangsparti og sosial sone som har parkett. Flislagt wc. Det er åpen himling med synlige ventilasjonsrør, men det er lagt inn akustikk himling i arbeidssoner og møterom. Lokalet har store vinduer fra gulv til tak i hele lokalet, noe som gir meget godt lys og flott utsikt.

Eiendommen har felles personalrestaurant, resepsjon, dusj/garderober m.m

Inneholder

Kontorlokale BTA 499 kvm. i 6. etg.:
Lokalet inneholder romslig hjørnekontor samt 2. stk. kontorer, stort åpen kontorlandskap, 2. stk. møterom (et til ca. 8 personer og et til ca. 14 personer), 2. stk. teamsrom/stillerom, toaletter/garderobe og stor sosial sone med kjøkken.

Lokalet leies primært ut samlet, men en oppdelt løsning (fra ca. 200 kvm) i kombinasjon med dagens leietaker kan også vurderes.

For virtuell visning trykk på link: https://my.matterport.com/show/?m=2EmoaJ1npbs

Beliggenhet

Karvesvingen 7 har en sentral beliggenhet på Hasle Linje, som er en bydel som har opplevd sterk utvikling med boliger og næringsliv. I umiddelbar nærhet finner du en rekke butikker, serveringssteder, treningssenter, hotell og de fleste servicetilbud.

Eiendommen har gangavstand til buss og T-banestasjonene Hasle, Økern og Løren med hyppige avganger til sentrum. Det er i tillegg enkel bil-adkomst til hovedveiene.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 124
Bruksnr: 238

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine