Arealspesifikasjon

2. etg: 2408 kvm 2. Etasje
5. etg: 1415 kvm 5. Etasje

Beliggenhet

Karvesvingen 1 ligger meget sentral på Hasle linje, tett på Ring 3 og med meget god tilgang til offentlig kommunikasjon.
Fra eiendommen er det kort avstand til 3 T-banestasjoner (Økern, Løren og Hasle) med avgang til sentrum 8 ganger i timen fra Økern T. Det er meget gode bussforbindelser i nærområdet og Flybuss fra Hasle og Økern med avganger hvert 20 minutt.

Området har hatt en svært spennende utvikling og nær til etablert seg som et eget bymiljø med en god kombinasjon av Næring, bolig, handel, utdanning og hotell. Den gode kommunikasjonen mot nord, sør, øst og vest gjør Hasle/Økern til en attraktiv beliggenhet.

Flere anerkjente Norske, offentlige og internasjonale selskaper har etablert seg her de seneste årene, bla.: Atea, Telia, Scuritas, Orange Business Service, Arribatec, COWI, One Park, Schindler, Talkmore, Viaplay Group, Redd Barna og Signify m.fl.

Leietaker i bygget er Aller Media AS. Nærmeste naboer er bla. COWI, Handelshuset Vinslottet, Bymiljøetaten og Quality Hotell.

Inneholder

Vi kan tilby lokaler i toppetasjen og byggets 2. etasje.

Arealene har gode takhøyde og store vindusfasader med god utsikt og godt med naturlig lys. Disse omkranser atriet og er tilrettelagt for effektiv innredning med gode siktlinjer.
Pt. er lokalene opparbeidet i landskap med sonedeling og støttefunksjoner i et moderne utrykk.

Toppetasjen har bla. egen utgang til takterrassen som er delt.

Lokalene er innflyttingsklare etter avtale og kan tilpasses til ny leietaker ved behov.

Bebyggelse

Karvesvingen 1, et fullservicebygg med ettertraktede fellesfasiliteter:
Bygget stod ferdig oppført i 2014 og er oppført etter BREAM klasse Very Good . Bebyggelsen er på hele 11 200 kvm BTA og strekker seg over 5 kontoretasjer + underetasje med et godt atrium i midtkjernen som sikrer kontorene naturlig lys.

Fra taket i Atriet henger en flott kunstinstallasjon som strekker seg over 4 etasjer og som gir fasilitetene særpreg og karakter. Møtesenteret ligger i toppetasjen og innehar flere gode møterom. Tilknyttet møtesenteret er en romslig peis stue med presentasjonsanlegg og serveringsstasjon. Kantinen kan levere servering til møtesenteret som også har utgang til takterrassen som er et hyggelig pauseinnslag eller lunsjsted på sommerstid.

Første etasje har et representativt inngangsparti med felles betjent resepsjon og en romslig personalrestaurant. I forlengelsen av personalrestauranten er det en scene med presentasjonsmuligheter og sitteplasser for store forsamlinger. For øvrig har bygget felles dusj og garderobeanlegg, avlåst sykkelparkering, parkering i garasjeanlegg og i Krydderhagen P-hus samt besøksparkering rett utenfor hovedinngangen.

Visning

Kontakt megler for å avtale visning

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 124
Bruksnr: 241