Om eiendommen

Arealspesifikasjon

4. etg: 197 kvm Kontor
5. etg: 115 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Vi har fått for utleie flotte kontorlokaler sentralt i Sandnes sentrum. Kontorene har blitt omfattende pusset opp og fremstår som svært funksjonelle med god kvalitet i materialvalg med gjennomtenkte løsninger.

Langgata 30 består av flere seksjoner hvor vi har fått for utleie hele 4. og 5. etg. Arealene kan kombineres eller leies ut som hel enkelt etasje.

Diverse

Visning
Kontakt megler for en presentasjon og visning av lokalene.

Innhold

4. etasje:
6 romslige kontor, stort møterom med plass til 8-10 møtedeltakere, 3 stk. arkiv/lagerrom, tekjøkken og sosial sone. Plass til 10-12 arbeidsplasser.

Lyse lokaler som er tidløst innredet med grå teppefliser på gulv, utstrakt bruk av glassfronter som gir godt dagslys i hele lokalet. Lokalene leies ut fullt møblert. AV-utstyr på møterom.


5. etasje:
Toppetasjen. Innredet med 4 kontorer og 1 møterom, wc og et lite lager/arkivrom. I tillegg koselig kjøkkenkrok med tekjøkken og spiseplass. Plass til 6-8 arbeidsstasjoner. Lokalene leies ut fullt møblert.

Lyse lokaler som er tidløst innredet med grå teppefliser på gulv, utstrakt bruk av glassfronter som gir godt dagslys i hele lokalet. Tilgang til flott takterrasse.

Standard

Felles for begge etasjene:
Enkelte tilpasninger kan avtales ut fra leietakers behov og ønske til standard og arealeffektivitet.
Tilgang til felles spiserom med kjøkken i 3. etg, samt felles toaletter og dusjmulighet.

Oppvarming

Elektrisk

Energimerking

Rød F.
Komplett energirapport kan utleveres hvis ønskelig.

Parkering

Offentlig parkering i nærområdet.

Beliggenhet

Langgata 30 ligger i den travleste delen av Norges lengste handlegate med god offentlige parkeringsmuligheter i tverrgatene og i kort avstand fra inngangsdør til lokalene.

Kort avstand til offentlig kommunikasjon på ''Ruten'' med gode buss- og togforbindelser.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1108
Gårdsnr: 111
Bruksnr: 438

Kommunenr: 1108
Gårdsnr: 111
Bruksnr: 438