Om eiendommen

Arealspesifikasjon

5. etg: 1160 kvm 5. etasje Verksgata 1a

Kort om eiendommen

Mediegården er en av sentrums største næringseiendommer, og dette gir rom for flotte løsninger med velfungerende fellesfunksjoner i bygget. Her kan nevnes avlåst og kameraovervåket område for sykkelparkering i parkeringskjelleren, romslig låst parkeringsanlegg, gode garderobeløsninger for dem som sykler/går/jogger til jobb, adkomst via flere aksesspunkter med ulike heisbatterier som sikrer god intern kommunikasjon i bygget.

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet, med nærhet til Nytorget og den pulserende Pedersgata. Rett over gaten er et av byens største parkeringshus (P-Jorenholmen) og shoppingsenteret Magasin Blaa. Vil man spise ute av byggets fine kantine en dag, har det umiddelbare nærområdet ulike kaféer og restauranter fra en rekke verdenshjørner, og i varierende prisklasse helt opp til Michelin-stjerne standard.

Innhold

LEDIG AREAL: 5. etasje, kontorer. Ca. 1160 kvm BTA.

1. og 2 etasje: butikker
3. - 7. etasje: Kontorer

I byggets 1. og 2. etasje har man butikker, herunder Clas Ohlson, Monki, Selected, apotek og Vinmonopolet. Oppover i bygget finner man en rekke ulike bedrifter som alle har fått tilpasset arealer for sitt formål.

Bebyggelse

Mediegården er en av de større næringsbyggene i Stavanger sentrum etter at påbygget stod ferdig i 2010. Total bygningsmasse er rundt 29.000 kvm og huser en rekke bedrifter innenfor varehandel og kontor.

Standard

Meget god standard. Profesjonell eier som har god drift av bygget og kontinuerlig oppgraderer eiendommen. Gårdeier er medlem av foreningen Grønn Byggallianse, og har gjennom dette medlemskapet forpliktet seg til å følge Eiendomssektorens veikart mot 2050 , som blant annet inneholder 10 strakstiltak for at eiendomssektoren skal bidra til et bærekraftig samfunn.

Parkering

Parkering i egen avlåst parkeringskjeller, etter avtale.

Offentlig kommunikasjon

Buss (ca. 18 meter), Tog (ca. 500 meter), Hurtigbåt (ca. 160 meter). Avstander oppgitt i luftlinje.

Beliggenhet

Stavanger sentrum.

Adkomst

Enkel adkomst med off.transport, bil eller sykkel.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 55
Bruksnr: 1465