Om eiendommen

Vi har 2 ledige lokaler i bygget med ca 130m2 i 3. etg og ca 670m2 i 6. etg.

Arealet i 6. etg. holder moderene standard og er oppgradert i 2018 og senest høsten 2022.
Lim inn vedlagte link i nettleser: https://my.matterport.com/show/?m=utxhifDYXu6 

Arealet i 3. etg. holder opprinnelig standard og kan tilpasses leietakers ønsker og behov. Vedlegger link til scan som hviser hvordan dette er løst i byggets 2. etg.
Lim inn vedlagte link i nettleser: https://my.matterport.com/show/?m=c5rcFUuW8uLOm ønskelig kan det tilbys lager i kjeller.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i hjertet av Bergen sentrum, like ved Torgalmenningen. Her er det kort vei til alt.

Adkomst

Busslinjer til alle bydeler i umiddelbar nærhet, inkl. flybussen og hurtigbåtnett. Bybanens endestopp er ca 200m å gå.  Klostergarasjen har inngang rett over gaten evt. CityPark ca 150m overfor. Man kan også benytte parkering i Bygarasjen ca 10 min. unna og her er det redusert pris for el-biler.

Standard

Bygget er samvittighetsfullt oppgradert der vi har hatt sterkt fokus på å tilbalkeføre til opprinnelig uttrykk. Dette er gjort samtidig som bygget er tilnærmet totalrenovert med nye vetilasjonsanlegg, ny sensorikk for overvåking av innemiljø, renoverte fasader med ny fasadebelysning, nye tekniske anlegg og de fleste vinduer skiftet. Det er nye garderober for syklister og overbygget sykkelparkering på bakplass.
Det er oppnådd Breeam-NOR sertifisering og energikarakter er forbedret fra fra F til Grønn B.

Innhold

Markeveien 1B er på totalt 7400m2 og består i dag hovedsaklig av kontorleietakere. Det er ønskelig med ulike typer virksomheter og utleier vil prøve å tilpasse areal etter leietakers behov.

Ta gjerne kontakt  for mer informasjon om lokalene evt. visning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 165

Gårdsnr: 200

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis