Om eiendommen

Kontoreiendom med særpreget arkitektur som vil skreddersys etter leietakers ønsker og behov.

Bygget ble oppført i 1934 og om/påbygget i 1998. Eiendommen har vært gjennom flere større oppgraderinger de siste årene, sist i 2004 og 2015.

Eiendommen inneholder ca. 3.950 kvm BTA med kontor, kantine, lager/arkiv, garderobe/dusj/trimrom. Det er 12 garasjeplasser samt sykkelparkering i underetasjen, og 50 garasjeplasser i tilliggende Lysaker p-hus (adkomst fra gårdsplass), som disponeres/leies av byggets brukere som del av et sameie.

Arealene i bygget:

1 etg.:  197 m2 (Kontor/ showroom)

Tomten er pent opparbeidet med representative ute områder herunder gårdsplass / innkjøring og terrasse med direkte utgang fra kantine.

Gårdeier er Fram Eiendom AS, et velrenommert eiendomsselskap med sterk og trygg finansiell posisjon og som leverer det ”lille ekstra”, både på kvalitet og design.

Beliggenhet

Eiendommen ligger kun 300 meter fra Lysaker stasjon og har en meget sentral og profilert beliggenhet på Lysakerlokket ved rundkjøringen/avkjøringen mot E18 til Oslo, vis-à-vis Lysaker Torg, samt parkeringshus. Et etablert og etterspurt næringsområde hovedsakelig med kontor og noe handel i Lysaker Torg.

Adkomst

Det er enkel adkomst med bil fra E18 og Ring3. Det er meget god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon med kun 300 meter til Lysaker stasjon som er et knutepunkt for tog og buss. Stasjonen er stoppested for alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og flytoget i begge retninger. Taxiholdeplass finnes også på stasjonen. På Lysaker Brygge, en kort spasertur unna, kommer man enkelt med ferge til Nesodden.

Innhold

Fellesarealene er rehabilitert til topp moderne standard, herunder nytt inngangparti, kantine, dusj, garderobe og trimrom. Det er flott uteplass tilknyttet kantinen.

Parkering

P-plass utendørs 3 stk. gjesteplasser
P-plass garasje underetasje 12 stk.
P-plass Lysaker P-hus 40 stk.
Totalt 56 stk.