Kort om eiendommen

Meget flott hjørnelokale med god beliggenhet på Grünerløkka. Hele seksjonen er betydelig påkostet de siste fem årene og fremstår i dag som et meget sjarmerende og attraktivt lokale. Seksjonen inneholder forretningslokale og i tillegg en separat del byggemeldt som værelse. Dagens eier driver interiør forretning i butikklokalet og boligdelen leies ut på Airbnb med meget gode tilbakemeldinger.

Salg av AS. Selges uten leietaker ledig for ny eier.

Bebyggelse

Schæffers gate 12 er en eldre bygård oppført ca. 1900 over fire etasjer, samt underetasje og loft. Eiendommen har næringslokaler på gateplan og boliger i de øvrige etasjene.

Beliggenhet

Seksjonen ligger på hjørnet av Schæffers gate og Kirkegårdsgata og vender ut mot Rathkes plass vis a vis den populære restauranten Apostrophe. Schæffers gate 12 ligger rett på nedsiden av Sofienbergparken med Grünerløkkas yrende liv.
Naboeiendommen er det nyoppførte boligprosjektet Mills-kvartalet der det er oppført over 100 leiligheter.
I tillegg til en rekke spennende kafeer og restauranter kan området by på de fleste servicetilbud, forretninger og et rikt utvalg av tilbud innenfor kultur og underholdning.

Området er tett befolket og består hovedsakelig av bygårder med næringslokaler på gateplan.

Offentlig kommunikasjon med trikk på Schous plass og Olaf Ryes plass, samt buss og trikk i Lakkegata.

Adkomst

Lokalet har direkte adkomst fra gaten. Boligdelen ha to innganger fra oppgangen til leiligheter.

Tomt

Eiet

Standard

Hele seksjonen er betydelig påkostet de siste fem årene og i tillegg til at alle overflater er pusset opp i delikate farger er blant annet følgende utført: Nytt elektrisk anlegg, nytt røropplegg (rør i rør), nye våtrom og våtromssoner, nye vinduer og oppgradering av gamle vinduer, brannsikring, alarm, fiber m.m.

Inneholder

Seksjonen er BTA 78 kvm. og ligger i 1. etg. I tillegg disponerer seksjonen et stort lager under forretningen.

Forretningen har store vinduer og meget god takhøyde. I tillegg har denne delen et lite kjøkken, samt bad med toalett og dusj. Det er luke ned til kjelleren som benyttes til lager.

Boligdelen består av en stue som også brukes som soverom, hybelkjøkken, samt eget flott bad. Denne delen har inngang fra oppgangen og fra forretningslokalet og ligger to trinn høyere enn forretningen. Boligdelen har to stykk normale vinduer .
Det er utarbeidet plantegning for å gjøre om boligdelen til en 2-roms leilighet.

Diverse

Felleskostnader kr. 3.999,- og renter/avdrag felles lån kr. 522,-. Totalt kr. 4.521,- per mnd.
Andel av felles gjeld for snr. 2 var 31.12.2023 kr. 63.855,- som betjenes gjennom felleskostnader.