Arealspesifikasjon

1. etg: 101 kvm Butikk
1. etg: 203 kvm Butikklokale
2. etg: 42 kvm Kontor
2. etg: 77 kvm Kontor
2. etg: 79 kvm Kontor
2. etg: 218 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Wergelands gate 7 i Eidsvoll, også kjent som Saga 2, er en næringseiendom på 3467 kvadratmeter som ble oppført i 1985. Den huser blant annet NAV-kontoret for Eidsvoll og Hurdal. I tillegg er det kafe, serveringsted, bingo, frisører og klesbutikk på senteret.
Eiendommen ligger sentralt i Eidsvolls bykjerne, og området er godt tilrettelagt med nærhet til lokale fasiliteter og transportmuligheter, noe som gjør den praktisk både for beboere og forretningsdrivende.

Beliggenhet

Saga Senter 2 (Wergelands gate 7) ligger i Sundet, som er det kommersielle og administrative sentrum av Eidsvoll. Sundet har en blanding av boliger, butikker, kaféer, restauranter og lokale tjenestetilbud. Her finner du typiske urbane fasiliteter som kjøpesentre, banker og ulike tjenester.

Gjennom de siste årene har det vært en sterk befolkningsvekst rundt Eidsvoll sine to tettsteder; Sundet og Råholt.
Sundet ligger vakkert plassert ved Vorma, rett sør for Mjøsa.

Det er kort avstand til kollektivtransport, med både bussforbindelser og Eidsvoll stasjon like i nærheten, som gjør det enkelt å pendle til både Oslo ca. 35 min. og Gardermoen ca. 10 min.

Adkomst

Se vedlagt kart.

Inneholder

Butikklokaler i 1.etg.:
Vi har to ledige butikklokaler på ca. 203 kvm BTA og 101,5 kvm BTA. Begge lokalene har inngang fra gateplan og via senteret. Lokalet på 203 kvm kan vurderes omgjort til serveringslokale.

Vi kan se på muligheten for leie av et større areal i denne etasjen og kan fristille et butikkareal på ca. 500-600 kvm BTA.

2. etg.: kontorlokaler som passer godt for helserelaterte virksomheter.
Ledig areal på 42, 79, 77 og 218 kvm BTA. 3 av lokalene kan leies sammen og arealet utgjør da ca. 374 kvm BTA.
Lokalene er lyse med store vindusflater som gir godt arbeidslys.

Planløsningen kan endres ved behov og tilpasses etter leietakers ønsker.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3240
Gårdsnr: 16
Bruksnr: 123