Beliggenhet

Lokalet har en fantastisk beliggenhet, i hjertet av Bergen sentrum, med meget god eksponering mot en av byens mest folkerike gater.

Gjennom årenes løp har Strandgaten blomstret og etablert seg som Bergens viktigste handlegate. Området er meget attraktivt, og vi ser en økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Flere kjente merkenavn har i løpet av de siste årene valgt å etablere seg her, deriblant Holzweiler, Fjellräven, Helly Hansen, Camilla Pihl, Urmaker Bjerke, Capone og Lyko. Dette har bidratt til en økende kundestrøm til hele Strandgaten.

Gaten ligger tett på både Torgallmenningen, Fisketorget og Bryggen, så her treffer man alt fra lokale helter til byens mange turister.

Standard

Nå åpner deg seg en sjelden mulighet til å leie et meget attraktivt butikklokale i Bergens beste handlegate – Strandgaten. Butikklokalet ligger vis-à-vis Illums Bolighus, med store vindusflater mot trafikkert gate. Lokalet er 118 kvm BTA over en etasje. I bakre del av lokalet er det pauserom/lager, samt toalett for kunder og ansatte. Takhøyden er ca 3 meter fra gulv til betongdekke. Det er varelevering enten fra bakgård eller gate.
Dette er en strålende mulighet til å etablere seg i populære Strandgaten. Ta gjerne kontakt dersom det er ønskelig med ytterligere informasjon eller visning.

Ansvarlig megler

Karlstad, Magnus Dahl

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 165
Bruksnr: 28