Arealspesifikasjon

2. etg: 600 kvm C Blokk
2. etg: 900 kvm A blokk
3. etg: 700 kvm B blokk
4. etg: 450 kvm B Blokk

Kort om eiendommen

Tasta Brygge er et av de få større og moderne kontorbyggene nær Stavanger sentrum. Med sin unike beliggenhet ved innseilinga, sånn cirka halvveis mellom Stavanger konserthus og Dusavikbasen. Lokaliseringen er grunn nok til å vurdere flytting. Panorama utsikt fra terrassen mot byfjorden og fjellene mot Ryfylke.

Tasta Brygge er perfekt for bedrifter som holder til i nærheten og trenger mer plass eller mindre plass. For nyetablerte. For bedrifter som trenger kontorer eller kontorer med mulighet for verksted eller lager. For bedrifter som er ute etter fleksibilitet og vekstmuligheter.

Meget god parkeringsdekning for ansatte, ca 213 p-plasser. I Tasta Brygge kan man leie en etasje, en seksjon, eller bare enkeltkontorer. Tasta Brygge tilbyr svært fleksible leieavtaler. Kontorarealene er enkelt skalerbare og av topp eller god kvalitet. For noen år tilbake ble deler av bygget betydelig oppgradert, og holder svært god standard. De fleste lokalene kan lett tilpasses og skreddersys etter behov.

Det er 213 parkeringsplasser på området, samt stor dypvannskai og mulighet for lager.

Beliggenhet

Tasta Brygge med adresse Skogstøstraen 25 er etablert i sjøkanten på Tasta med kun 2,5 km fra Stavanger sentrum. God offentlig kommunikasjon. Meget god parkeringsdekning for ansatte, ca 213 p-plasser.

Innhold

Arealer for utleie:
A blokken. 2 etg; ca 900 kvm + litt lager (1 etg)
B blokken. 3 etg: ca 700 kvm og 4 etg ca 450 kvm (nyoppusset)
C blokken. 2 etg: ca 600 kvm

Tomt

Tomten er asfaltert og opparbeidet. Gode muligheter for utelagring. Dypvannskai.

Standard

På Skogstøstraen 25 på Tasta er det totalt 7400 kvm fordelt på forskjellige bygg og etasjer til leie. Det tilbys skreddersydde løsninger hvor du kan leie en etasje eller bare kontorer. Kontorarealene er enkelt skalerbare og av topp eller god kvalitet. Det er mer enn 200 parkeringsplasser på området. Stor dypvannskai og mulighet for verksted/lager.

Totalrenovert toppetasje, nytt inngangsparti og ny resepsjon sto ferdig i 2018. Samtidig ble byggene malt slik at Tasta Brygge nå står i stil med fantastisk utsikt og fin beliggenhet. Renoveringen har vakt positiv oppmerksomhet, også i arkitektkretser. Toppetasjen er presentert på Architonic, verdens største og kuleste nettbaserte plattform for arkitektur og design. Tasta Brygge består av to bygg. Det er mer enn 200 parkeringsplasser på området. El og ventilasjon ble oppgradert til topp standard i 2014.

To av seksjonene er knyttet sammen med felles inngangsparti, resepsjon og trappehus. De to bygningene består av tre fulle etasjer og en inntrukket 4. etasje. Flere av etasjene har eller kan få egen inngang.

Blokk B er et frittliggende bygg på to plan med undergang til Bygg A. Her er det mange muligheter. Bygget har egen moderne garderobe og sykkelparkering for de ansatte.

Der er mulighet for en lys og luftig kantine, med god kapasitet med flott utsikt mot sjøen.

Energimerking

Denne eiendom er energimerket med energikarakter E Rød (Bygg A&B) og D Oransje.

Adkomst

Tasta Brygge ligger i sjøkanten på Tasta, midt mellom Stavanger Konserthuset og Dusavikbasen. Eiendommen har adkomst fra Dusavikveien, deretter Skogstøstraen.

Parkering

God parkeringsdekning på egen tomt.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 28
Bruksnr: 83