Kort om eiendommen

Vi har for salg et kontorlokale med sentral beliggenhet på Bislett. Lokalet er i dag oppdelt i flere kontorer som leies ut på fleksible leiekontrakter til en rekke mindre leietakere innen kontor og behandling. Salg av AS.

Bebyggelse

Johannes Bruns gate 13 er en bygård oppført ca. 1895. Eiendommen har 4 etasjer, innredet loft samt to underetasjer. Eiendommen ble seksjonert i 2004 og utgjør Sameiet Johannes Bruns gate 13.

Det foreligger ferdigattest for seksjon 16 datert 06.10.2016.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og rolig beliggenhet på Bislett, rett ved Thereses gate.
Det er kort gangavstand til de fleste servicetilbud og offentlig kommunikasjon (Buss og trikk i Thereses gate).

Adkomst

Seksjonen har trappeadkomst direkte fra gaten.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Tomt

Eiet felles tomt.

Inneholder

Seksjonen har sitt hovedareal i byggets sokkeletasje i tillegg til et areal i 2 underetasje. Lokalet var tidligere forretning og lager, men ble bruksendret til kontor i 2016.

Seksjonen inneholder:
1 u. etg.: Inngangsparti/ventesone, syv kontorer, møte/spiserom, kjøkken, rekvisitarom og 2. stk. toaletter. Innvendige vegger er hovedsakelig lettvegger (glass) så det er mulig å endre planløsningen.

2 u. etg.: Møterom og lager.

Seksjonene har balansert ventilasjonsanlegg installert 2011. Kontorene har i all hovedsak datakabling . Det er elektrisk oppvarming.

Diverse

Fellesutgifter per måned snr. 16: kr 8.652,-.

Sameiet har felles lån og seksjon 16 sin andel utgjør per 31.12.2023 kr. 511.256,-. Seksjonens andel formue er kr. 39.577,-.