Om eiendommen

Vi tilbyr et hyggelig kontorlokale i Nattlandsveien 104 i 4. etasje, perfekt for bedrifter som ønsker en praktisk arbeidsplass i rolige omgivelser.

Kontorlokalet har eldre standard, men dette gir muligheten til å leie til en gunstig pris eller tilpasse lokalet etter din bedrifts behov. Arealet består av store og romslige cellekontorer, som gir god plass til både individuelt arbeid og samarbeid. Det finnes også et eget kjøkken, møterom og en egen inngang direkte med heis, som gir enkel tilgang for både ansatte og besøkende.

Nattlandsveien er en del av et rolig og etablert nabolag i Bergen. Området er preget av en blanding av bolig- og næringseiendommer, noe som gir en fredelig atmosfære samtidig som det er godt tilrettelagt for bedrifter. Det finnes flere lokale tjenester og fasiliteter i nærheten, som kan være nyttige for de ansatte.

Selv om lokalet ikke ligger i sentrum, er det god nærhet til kollektivtransport, noe som gjør det enkelt for ansatte å komme seg til og fra jobb. For de som kjører, er det også mulig å leie parkeringsplasser på eiendommen, noe som gjør hverdagen enklere.

Dette kontorlokalet gir en god mulighet for bedrifter som ønsker en rimelig og praktisk løsning i et rolig område av Bergen.

For mer informasjon eller for å avtale en visning, vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 161
Bruksnr: 1025