Arealspesifikasjon

1. etg: 185 kvm BTA 185 kvm.

Bebyggelse

Tøyengata 26 er en eldre bygård oppført over 5 etasjer med næring og boligseksjoner. Lokalet ligger i indre gård og grenser mot kvartalets rolige grønne fellesområde (kan benyttes av leietaker) med sittegrupper, grill og lekeområder. Eiendommen har ny heis.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet mellom Tøyen og Grønland. Området byr på et yrende liv og en rekke cafeer, restauranter og servicetilbud. Det er kort gangavstand til Grønland torg og til Tøyen torg.

Offentlig kommunikasjon med buss i Tøyengata, T-bane på Grønland og Tøyen, tog og flytog på Oslo Sentralstasjon og Bussterminalen innen gangavstand.

Adkomst

Eiendommen ligger tilbaketrukket fra Tøyengata i fredelig bakgård. Lokalet ligger i høy 1. etg. med egen trapp og direkte inngang, eller med heis.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Standard

Lokalet holder god kontorstandard med lyse gulv, malte vegger og plater med innfelt led-belysning i himlingen. Kjøkken med oppvaskmaskin og rikelig med skapplass (kjøleskap og komfyr med avtrekk i eget rom).

Inneholder

Kontorlokale 1. Etg. BTA 185 kvm.:
Lys og pent kontorlokale med god standard. Lokalet har åpne kontorlandskap, 2 store kontorer (teamrom), 2 møterom (kan alternativt benyttes som kontorer), kjøkkenløsning, toaletter og bod/arkiv.

Lokalet ligger i høy 1. etg. og har egen inngang med trapp og heisadkomst som kommer rett inn i lokalet.

Lokalet er ledig for overtakelse.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 230
Bruksnr: 354